Szerintetek nem szánalmas itt Gigi?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=YCbBxi2noTI
Gigi is ekkora hülye pitsa lenne, hogy szerepel a klipben? Hogy rázza már magát, mint egy naiv qrva! Jézusom én most nagyot csalódtam benne.
2011. ápr. 20. 18:34
1/8 anonim válasza:
tuti megdugták már párszor mióta kiment
2/8 anonim válasza:
Ha valahol erotika van a levegőben, ott már Gigi jelen van. Szánalmas egy k**va.
3/8 anonim válasza:
...és Aletosz? bájgúnár, a 20 évvelezelőtti divat szerinti gatyájában?
De a végén, jó ráb@szott! a medence széle adta meg a végső lökést a t.ke-golyóknak...
4/8 anonim válasza:
FONTOS!
A videót kizárólag felnőtt nézőinknek javasoljuk megtekintésre:
/Alekoszt megkötözték és levetkőztették.../
csak erős idegzetűeknek!
6/8 bumbi02 válasza:
nem értem miér kell ki emelni mindig valakit (és mindi látható hogy mindig a Gigi,Béci,régebben Jerzy votl kiemelve), az összes villa lakó egy semmire kellő ember.. az Éva is erotika kiállításon volt, Gigi is, Alekosznak 8 általánosa van és IQ betyárkodik, pedig földbuta, csak a lukat látja a nőben, Béci is szintén egy nagy IQ betyár, Jerzy játsza a nagyfiút, eddig teljesen Béci párti volt, mots kitalálta hogy nem is, Anikó meg minden héten másba volt szerelmes...
7/8 anonim válasza:
miért rángatja gigi ennyire a fejét?
8/8 anonim válasza:
Te vagy az anyja amugy kedves kérdező?ha nem tetszik ne nézd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!