Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is szánalmas a...

Szerintetek is szánalmas a valóvilág című műsor?

Figyelt kérdés
iskolázatlan, buta alkoholistákat bezárják egy házba, és nézd a tvben...
2011. szept. 14. 21:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
viszont te is nézed ezek szerint.
2011. szept. 14. 21:43
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem te vagy szánalmas, hogy ilyen kérdésekben éled ki magad. Ha nem tetszik, nem kell nézni!! Vagy tv illetve Rtl Klub függő vagy, hogy nem bírod ki azt az egy órát? Nézz más csatornát, olvass, szexelj, bármit csinálj, ha nem tetszik. Akinek meg tetszik az hadd nézze.
2011. szept. 15. 09:06
 3/17 A kérdező kommentje:

nem néztem meg egy részt sem belőle, csak tudod, a főműsoridőbeli műsorokban benne van, tehát igen sokat hallano róla.

kifogtam két retardált, 7 éves válaszolót. (mindjárt írjátok,h 5 diplomátok van, meg ennyi , meg annyi idősek vagytok, de nem kell erőlködni)

2011. szept. 15. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván én vagyok a 7 éves, nem te, aki itt kötekedsz. Keress magadnak más játszóteret. Kretén.
2011. szept. 15. 18:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem értem a válaszolókat: mit kell ezen így kiakadni? Azért azt ti sem mondhatjátok, hogy a valóvilág és társai egy színvonalas műsor....

Igen, én nem nézem, de mindenhonnan ez folyik... Nekem semmi bajom azokkal, akik nézik, inkább azokkal akik fanatikusak. Van egy osztálytársam aki 17 éves és 2 hete folyamatosan a valóvilágról beszél, hogy mennyire várja... a beszavazóshowos embereket mutatta nekem az interneten... nekem ez a szánalmas, mikor valakinek ez a MŰSOR. Semmi mást nem néz a tv-ben, nem olvas, csak a valóvilág, aranypart meg mik vannak még.

Az osztálytársamnak is mondtam, hogy miért nem néz mást is (egész nyáron ki volt akadva, hogy mikor folytatódik már...) Ő azzal jött, hogy ez egy igen színvonalas műsor stb... Oké, bevallom én is megnézek időnként egy-egy ultragagyi szappanoperát, de azért nem állok neki azt ordibálni, hogy az egy oscár díjas alkotás, miközben tudom, hogy nem az. Mi több, csak egy rosszul sikerült koppintás.

A szánalmas szót akkor használnám, mikor már valaki csak erről tud beszélni, illetve, hogy karácsonykor (mert ugye akkor is vetítik...) a szeretet ünnepén valaki inkább nézi a valóvilágot, mint hogy a családjával ünnepeljen...

2011. szept. 17. 11:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Drága utolsó! Egy szóval sem mondtam, hogy a VV színvonalas műsor, de nem teszek fel róla azért kérdéseket, hogy kötekedhessek.

És imádom, hogy a kedves kérdező olyannyira utálja, hogy tudja mi van benne, és nincs jobb dolga, mint, hogy ezzel foglalkozzon...

2011. szept. 17. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:

11:40-es vagyok:

Én sem téged szerettelek volna minősíteni. Csupán általánosítva beszéltem, mivel naponta jönnek az ilyen és ehhez hasonló kérdések.

2011. szept. 17. 15:15
 8/17 A kérdező kommentje:

hogyne tudnám, mi van benne?

neked fel sem tűnik,hogy a cooltv-n is ez megy?

arról ne is beszéljünk, hogy az rtl klubon nem lehet ezen kívül mást nézni(mondjuk én speciel nem is akarok, viszont vannak olyan emberek, akik ezen kívül szívesen néznek műsorokat azon a csatornán)

2011. szept. 18. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert neked csak a VV létezik. Érdekes mód én tudok mást nézni az RTL-en és a Cool-on is, arra a kb. fél órányi VV-re meg elkapcsolod, ennyire egyszerű.
2011. szept. 18. 13:58
 10/17 A kérdező kommentje:
nem esik le,hogy a reklámról beszéltem?
2011. szept. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!