Mit szólsz ehhez a viselkedéshez (többi lent)?
Sétáltunk a lányommal, a 9 hónapos fiam a babakocsiban aludt, 10 perce sikerült nagy nehezen elaltatni.
Hallom ám, hogy mögöttünk 20 méterre nagyon sír egy kisbaba egy babakocsiban, az anyja folyamatosa egy műanyag gyógyszeres dobozt zörgetett neki, de óriási hangerővel. A kisbabát inkább idegesítette, egyre jobban sírt szegény, nemhogy megnyugodott volna tőle.
Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább. Erre a "kedves" anyuka még nagyobb lendülettel kezdte el rázni az a gyógyszeres dobozt, vagy mit.
Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött.
A nő továbbra is csak rázta, zörgette, sőt még a lányának is szólt, hogy jó hangosan kezdjen el énekelni:(
Többet már nem néztem hátra, csak imádkoztam, nehogy utolérjenek miket. Aztán elmentünk másfelé.
Nem értem, miért ilyenek az emberek, szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!