Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a viselkedésh...

Mit szólsz ehhez a viselkedéshez (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sétáltunk a lányommal, a 9 hónapos fiam a babakocsiban aludt, 10 perce sikerült nagy nehezen elaltatni.

Hallom ám, hogy mögöttünk 20 méterre nagyon sír egy kisbaba egy babakocsiban, az anyja folyamatosa egy műanyag gyógyszeres dobozt zörgetett neki, de óriási hangerővel. A kisbabát inkább idegesítette, egyre jobban sírt szegény, nemhogy megnyugodott volna tőle.

Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább. Erre a "kedves" anyuka még nagyobb lendülettel kezdte el rázni az a gyógyszeres dobozt, vagy mit.

Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött.

A nő továbbra is csak rázta, zörgette, sőt még a lányának is szólt, hogy jó hangosan kezdjen el énekelni:(

Többet már nem néztem hátra, csak imádkoztam, nehogy utolérjenek miket. Aztán elmentünk másfelé.

Nem értem, miért ilyenek az emberek, szerinted?

2013. márc. 16. 15:31
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Aki zavarba jön, az nem vihorászik jókedvűen (volt vele még valaki, szerintem az anyja)
2013. márc. 16. 16:59
 22/40 anonim ***** válasza:
84%
aki zavarban van éppen vihorászik,legalábbis nagyon sok ember,de észrevetted már magad? azon csámcsogsz,hogy egy anyuka rázta a gyógyszeres üveget és ez téged zavart,nagyon sajnállak,komolyan hogy nem tudod mivel elfoglalni magad és másképp látnia dolgokat,elég nagy egód lehet ha azt hiszed mindenki veled van elfoglalva bárhova mész,személy szerint menekülök az anyukáktól(pedig én is az avgyok,fiatal anyuka),mer a 80% 2 percig képtelen vagyok elviselni az ilyen viselkedés,és egyebek miatt amiket te is művelsz
2013. márc. 16. 17:02
 23/40 A kérdező kommentje:
ha tényleg anyuka vagy, írd már le te hogy reagáltad volna le a helyzetet
2013. márc. 16. 17:09
 24/40 anonim ***** válasza:
54%
Ha volt vele másik felnőtt is, egyértelmű, hogy kivehette volna a kocsiból pár percre.
2013. márc. 16. 17:11
 25/40 A kérdező kommentje:
Ugye? Miért nem vette ki és nem kellett volna hangoskodnia olyan arrogánsan. Egyébként szerény ember vagyok, nem szeretem a feltűnősködést.
2013. márc. 16. 17:13
 26/40 A kérdező kommentje:
Azért érdemes megnézni hány százalékosak a válaszok...
2013. márc. 16. 17:19
 27/40 anonim ***** válasza:
87%
Gratulálok a pontozónak. Sebaj én azért nem ítélem az anyukát látatlanba. Nem tudom, hogy az anyukája volt-e vele, lehetett egy ismerőse is. Éppen ezért nem kézenfekvő, hogy ki tudta volna venni a babát. Nem tudom, hogy miért sírt a baba. Éppen ezért nem tudok mást mondani. Az én első gyermekem bizony olyan volt, hogy a sapka fölvételétől kezdve üvöltött amíg az le nem került a fejéről. Így jövet menet ordított. Mindegy volt, hogy kézben, vagy babakocsiban vittem. Sőt, volt olyan kismama ismerősöm akivel összefutva még vihorásztunk is. A babám meg sírt. Így a babám sírt a kocsiban én meg beszélgettem a barátnőmmel. Hazaérve lekerült a sapka és csönd lett. Egyébként kivizsgálták a kisfiam, semmi baja nem volt. Valószínű, hogy a vákuumos szülés okozta ezt a reakciót nála.
2013. márc. 16. 17:38
 28/40 A kérdező kommentje:
abszolút nem siettek:(
2013. márc. 16. 17:45
 29/40 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk is a pici (4 hónapos) megnyugszik a zajoktól. Ha nagyon sír, akkor van, hogy egy sima zacskóval zörgünk neki, mert akkor abba hagyja a hisztit és lenyugszik. Nem tudom mi történt pontosan, de azért azt kétlem, hogy nektek szólt az az a zörgés-éneklés. Nem hiszem, hogy az az anyuka veletek volt elfoglalva, ahogy én is magammal törődöm az utcán és nem másokat idegesítek jó dolgomban.
2013. márc. 16. 17:53
 30/40 anonim ***** válasza:
83%
vagy a baba meglátta a kérdezőt,és miatta kezdett el sírni mert nem volt neki szimpi :P
2013. márc. 16. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!