Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólsz ehhez a viselkedésh...

Mit szólsz ehhez a viselkedéshez (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sétáltunk a lányommal, a 9 hónapos fiam a babakocsiban aludt, 10 perce sikerült nagy nehezen elaltatni.

Hallom ám, hogy mögöttünk 20 méterre nagyon sír egy kisbaba egy babakocsiban, az anyja folyamatosa egy műanyag gyógyszeres dobozt zörgetett neki, de óriási hangerővel. A kisbabát inkább idegesítette, egyre jobban sírt szegény, nemhogy megnyugodott volna tőle.

Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább. Erre a "kedves" anyuka még nagyobb lendülettel kezdte el rázni az a gyógyszeres dobozt, vagy mit.

Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött.

A nő továbbra is csak rázta, zörgette, sőt még a lányának is szólt, hogy jó hangosan kezdjen el énekelni:(

Többet már nem néztem hátra, csak imádkoztam, nehogy utolérjenek miket. Aztán elmentünk másfelé.

Nem értem, miért ilyenek az emberek, szerinted?

2013. márc. 16. 15:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%
*unatkozol
2013. márc. 16. 16:06
 12/40 A kérdező kommentje:
köszi, hogy megosztottad velem a véleményedet, de nem unatkozom, csak most egy kicsit ráérek:)
2013. márc. 16. 16:09
 13/40 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom azért rázta jobban, és azért énekelt a kislány hangosabban, mert a gyerek hangosabban ordított. Ez normális emberi reakció. Az anyja le akarta mindenáron csitítani, mert azt látta, hogy te állandóan visszanézel ergo zavar ahogy a gyereke ordít. Nem hiszem olyan olyan bunkó lett volna ezért.
2013. márc. 16. 16:14
 14/40 A kérdező kommentje:
Csak 1x néztem hátra és azért siettem, mert nem akartam, hogy felébressze a kicsim.
2013. márc. 16. 16:15
 15/40 anonim ***** válasza:
72%
A tökéletes anyuka idióta kérdése
2013. márc. 16. 16:20
 16/40 anonim ***** válasza:
75%

"Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább."

"Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött. "

szinte biztos,hogy azért rázta jobban mert úgy gondolta zavar téged és igyekezett elcsitítani,szegény anyuka "miss tökéletesség" rosszallóan nézett rá,aztán "miss tökéletesség" vádolja,hogy tuti őt akarta zavarni az ő sétáját valaki meg merte zavarni

2013. márc. 16. 16:26
 17/40 A kérdező kommentje:

kár, hogy nem érted...

eleve rázta, csak miután hátranéztem sokkal hangosabban és vehemensebben rázta.

2013. márc. 16. 16:36
 18/40 anonim ***** válasza:
80%
erről beszélek azért rázta jobban,mert látta téged zavar amúgy számomra érthetetlen milyen idióta problémákkal jönnek fel ide az oldalra,hihetetlen ez a magyar mentalitás
2013. márc. 16. 16:39
 19/40 anonim ***** válasza:
79%
Fordulj orvoshoz, ez már kezd nagyon paranoiának tűnni. Nem te vagy a világ közepe, sajnos-nem sajnos nem csak a te gyereked van a világon. Kétlem, hogy akkora ember lennél, hogy a másik szerencsétlen anyuka azt leste, hogy mikor nézel hátra, hogy idegesíthessen. Vegyél vissza az arcodból
2013. márc. 16. 16:42
 20/40 anonim ***** válasza:
87%
Rázta a dobozt, mert meg szerette volna nyugtatni a picit. (van aki zavarba jön ha a babája a nyílt utcán kezd sírni) Mivel láthatta , hogy nem együtt érzően nézel rá, gondolom ettől még stresszesebb lett és idegesen próbálta csitítani a babucit a doboz erősebb rázásával. Ezt szolgálta a felszólítás a nagyobbnak, hogy hangosan énekeljen. Hidd el azaz anyuka azt várta, hogy a babája majd áthallja a saját hangján az éneket és megnyugszik. Mert gondolom otthon szereti, ha a tesó énekel. Jártam már hasonlóan. Hogy miért nem vettem ki a bömbölő gyermekemet a babakocsiból? Mert az én babakocsimat szinte lehetetlen volt egy kézzel irányítani. Az én babám meg azért ordított, mert éhes volt. Ha kiveszem nem haladunk és előbb utóbb úgy is ordítani kezdett volna. Egyébként engem is stresszelt a szupimamik rosszalló pillantása. Ma már nagy a kislányom, így nem ordít a babkocsiban. Viszont időnként dacból képes bárhol lefeküdni. A tutimamik meg jönnek, hogy nem fázik meg? Én persze rövidre zárom egy nemmel. Nem fogom mindenkinek külön elmagyarázni, hogy dacol és ha fölemelem a kis kukac sikítva addig tekereg amíg el nem ejtem. Így kivárom míg elunja és tovább mehetünk. Addig meg állom a pillantásokat.
2013. márc. 16. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!