Mit szólsz ehhez a viselkedéshez (többi lent)?
Sétáltunk a lányommal, a 9 hónapos fiam a babakocsiban aludt, 10 perce sikerült nagy nehezen elaltatni.
Hallom ám, hogy mögöttünk 20 méterre nagyon sír egy kisbaba egy babakocsiban, az anyja folyamatosa egy műanyag gyógyszeres dobozt zörgetett neki, de óriási hangerővel. A kisbabát inkább idegesítette, egyre jobban sírt szegény, nemhogy megnyugodott volna tőle.
Én hátranéztem, és mivel nem szerettem volna, hogy felébredjen erre a nagy zajra a 10 perce alvó gyerekem, megfogtam a lányom kezét és szaporább léptekkel mentünk tovább. Erre a "kedves" anyuka még nagyobb lendülettel kezdte el rázni az a gyógyszeres dobozt, vagy mit.
Hátranéztem egy pillanatra, mert nem értettem, mi a problémája, de gondoltam, hogy ez a zaj, már nekünk szól. A gyereke még mindig üvöltött.
A nő továbbra is csak rázta, zörgette, sőt még a lányának is szólt, hogy jó hangosan kezdjen el énekelni:(
Többet már nem néztem hátra, csak imádkoztam, nehogy utolérjenek miket. Aztán elmentünk másfelé.
Nem értem, miért ilyenek az emberek, szerinted?
Szerintem te valamit nagyon félre néztél vagy félre értettél.
Rázza a "gyógyszeres dobozt" .. és?! Az én lányom ilyen piciként ilyen és ehhez hasonló dolgoktól nyugodott meg.
Sőt, volt hogy a nagyobb gyermekem (fiam, 6 éves volt akkor) énekétől lett jobb kedve.
Én simán feltételezem azt, hogy azért kérte meg a nagyobb gyermekét, hogy hangosabban énekeljen, hogy a pici megnyugodjon.
Az utca mindenkié, nem csak egy emberé. Megállhattatok volna ti is, hogy ők menjenek el előrébb.
A másik meg az, hogy nem biztos, hogy egy gyerek (aki esetleg hulla fáradt és úgy alszik el a babakocsiba) felébred bármilyen külvilági zajra.
Ettől függetlenül az is igaz, hogyha egy gyerek nem alszik mélyen, akkor még egy sima légy zümmögésre vagy egy suttogásra is felébred.
Én is gyorsan arrébb mentem volna...
Az ingerült gyógyszeresüveg-rázogatástól szerintem még ingerültebbé vált a baba is:(
Én kivettem volna egy picit a kocsiból, így is szoktam tenni.
Attól 10-ből 9-szer megnyugodott.
én is kivettem volna szegény, csak ő ezt az idegbeteg megoldást választotta.
ahhoz mondjuk ott kellett volna lennetek, tényleg idegből rázta és direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!