Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki tud segíteni nekem tgyás/gy...

Ki tud segíteni nekem tgyás/gyed ügyben, ha az oep nem?

Figyelt kérdés
Úgy értem kit hívhatnék fel a problémámmal?
2013. márc. 16. 13:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Bruttó 129 ezerrel számolva, a nettó tgyásod kb. 75852; a nettó gyeded 66822 Ft lesz, adókedvezmény nélkül. Az adókedvezményt viszont te csak 1 gyerek után tudod majd igénybe venni, mert az adód, kb. 14-15 ezer forint lesz. Így vagy megosztjátok a pároddal, 1 gyerek után te, 1 gyerek után ő, vagy mind a kettő gyerek után a párod veszi igénybe, ha van havi 20 ezer forint adója.
2013. márc. 20. 14:15
 22/22 A kérdező kommentje:
Hát kb a sírás kerülget, mert most max gyedet kapok. Éppen kijövünk belőle, talán még pár ezer ft marad is. De hogy mit fogunk kezdeni májustól, azt nem tudom. Ekkora veszteséget lehetetlen máshonnan előteremteni vagy spórolással megoldani. Ha tudtam volna, hogy ennyivel kevesebbet kapok, biztos, hogy most nem vállaltunk volna második babát!
2013. márc. 20. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!