Mikor kapom meg a tgyás kompenzációt? Valaki beszélt az oeppel ez ügyben? Ha felhívom őket tudnak válaszolni mennyi lesz az annyi?
Ha esetleg felhívtad őket akkor megírod, hogy mennyi jár nettóban? Nekem a munkáltatóm utalja így velem nem foglalkoznak, a munkáltató meg nem tud semmit...még a kompenzációt utalni sem, mert állítása szerint valami program hiányzik ( mindegy remélem azért jár valamennyi és ha egy összegben kapom meg az külön jó :))
Nekem tavaly (meg idén is) 109e volt a bruttó gyedem. Erre 83 illetve febr. 78e járt ez azért jóval kevesebb a 88-nál.
Rövid történet az OEP ÉS MUNKÁLTATÓ KAPCSOLATÁRÓL A TGYÁS IRÁNT.
Rövid történetemet leírom az Oep és a V. centrum kft kapcsolatáról. Nem tudom,hogy ki a hibás,de egymásra mutogatnak csak. Aki rosszul jár és nem kap pénzt persze én vagyok!!!!!
Majus óta vagyok felvéve veszélyeztett terhesként táppénzre, teltek a napok,hónapok még mindig egymásra mutogatott a fent említettek.
Május 11 óta Szeptember elején kaptam meg az első havi táppénzemet!!
Úgy hogy közben Augusztus ELEJÉN megszültem(koraszülés) a kórházban egy ft nélkül voltam. Mire kaptam egy kis alamizsnát szeptember legelején_megjegyzem a majusi pénzemet és nem egyben!!!! CSAK A MÁJUSIT!
Majd megigényeltem újra Augusztus közepétől a Tgyást! És a mai napig nem kaptam semmit.
Még mindig csak baszakodnak és mutogatnak a másikra.
Okt közepe van. 2 hónap eltelt a gyerekem születése óta.
Már emberségből kellett volna lépniük felém. És ha a cég a hibás akkor miért nem büntetik meg őket,hogy nem közre működőek?
Mindenhol azt lehet olvasni,hogy védik a kismamákat az anyukákat!
De mivel????
MÁS HELYRŐL a családipótlékot és az egyszeri anyaságit is a szülés után megkaptam két megjegyzem 2 hétre!!! És Önök??? Budapesten semmit nem tudnak tenni????
MILYEN VILÁG VAN???????? ÍGY VÁLLALJUNK GYEREKET! HURRÁ MAGYARORSZÁR, OEP ÉS A MUNKÁLTATÓK!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!