Alaszka kérdése:
Gyed kompenzációt mikor kapjuk meg? Esetleg már a márciusi utalással megjön az előző havi? Vagy hónapokat kell rá várni majd?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 13:55
1/4 anonim válasza:
Én jó másfél hete vittem be a papírt az oep-nek, amit előző nap kaptam meg és töltöttem ki.
Az ügyintéző hölgy mindent rendben talált.Megkérdeztem, hogy a februári gyedhez (amit ugye március elején utalnak)már várható lesz-e a kompenzáció?
Erre azt válaszolta, hogy egyenlőre kiküldték és várják vissza a nyomtatványokat, de programjuk még nincs hozzá, hogy el tudják számolni március elejéig.Azt sem zárta ki, hogy majd május végén kompenzálnak mindenkinek.Tehát ez elég bizonytalan.
Reménykedjünk benne, hogy időközben lett programjuk hozzá és kifizetik azt akinek jár, mert ez így elég nagy lekvár!
14 hós kiscsaj anyuja (56000 helyett 46000 ft-al)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az , hogy eddig se volt elég semmire, így meg aztán tényleg. Nekem is így van, ahogy neked, majdnem 57 volt, és most meg tízezerrel kevesebb. Így is úgy is kevés sajnos, de pont ezért nem mindegy az a tízezer Ft...Reménykedem én is. Én még febr. elején küldtem vissza a papírt.
2012. febr. 27. 14:18
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem a munkahelyemre kellett bevinni,nekem azt mondták,hogy valószinü hogy máciusban megkapom az előző havit is.Hát kiváncsi leszek,nekem is 9 ezerrel lett kevesebb:-(
4/4 anonim válasza:
Nekem is azt mondták hogy március elején érkezik a gyed-del együtt.
Remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!