Ti mit tennétek a helyemben?
Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.
Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.
1.Egy másik kérdésnél nem rég minden válaszoló egyöntetűen azt mondta, hogy ha egy férfi nem akar gyereket, akkor húzzon gumit, akkor is ha a nő azt mondja szed gyógyszert!
2.Az, hogy mikor milyen életkort írt ki a kérdező, az tényleg azért van, mert sokan nem szeretnék, ha valamelyik ismerős felismerné a történetet. Én is szoktam mást írni, ezen nincs mit túlragozni.Valaki vagy megérti,vagy nem.
3.Kérdező! Amiket írtál utoljára, az alapján sajnos sok mindenről a párod tehet. Ő generálja ezt a helyzetet.Neki kell eldönteni, hogy milyen jövőt akar magának.És elég bolond az, aki az anyának több százezres bútorokat vesz,magától meg sajnál mindent.
Nem lenne gond azzal, hogy kielégíti az anyja luxusigényeit, ha magára is adna. Nekem valahogy az nem fér a fejembe, hogy a mamát ennyire pénzeli, ő meg úgy néz ki mint egy hajléktalan.Annyira üti a 2 dolog egymást.
Ha nekem lenne sok pénzem én is segítenék többet a családomon, de nem a magam kárára. Valahogy az egyensúlyt kellene megtalálni.
A kisbabaruhákat egyébként ilyenkor szokták egymással a kismamák cserélgetni, mert hamar kinövi a gyerek. Babakocsit,kiságyat ilyesmit szintén lehet a pl. Vaterán is venni olcsóbban. Ezzel nem is lenne gond, hisz sok szinte új állapotban van, s olcsóbb mint a boltban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!