Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.

Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.

2013. márc. 15. 18:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
45%

"Azt hiszed ha most 34-nek írod a párod akkor majd neked adnak igazat? Tegnap óta ügyesen teherbe estél. Hagyd a pasit meg az anyját békén, jobbat érdemelnek nálad. A baba meg nincs veszélyben, hisz még tervben sincs."

Szerintem a pasi anyját se kell félteni.Azért nem gyengén lehúzza a fiát pénzzel.Oké, segítsük a szülőt, ha van miből, de van egy határ, amikor már a kihasználás a megfelelő szó.

2013. márc. 15. 21:12
 32/44 anonim ***** válasza:
Az a nő semmit nem visz a sírba. Valamiért a fia így döntött, szép időskort akar neki biztosítani. Lehet, hogy azért mert az anyja sok mindenről lemondott érte ellentétben az apjával.
2013. márc. 15. 21:20
 33/44 anonim ***** válasza:
45%
ma 21:20 Nem tudhatjuk! Én ismerek olyan anyákat is, akik nem tudják elfogadni, hogy a fiúk felnőtt, s külön családot szeretne. Azt szeretnék, ha csak ők lennének a fiúk életében. Nem hogy feleséget, de még barátnőt sem tűrnek el a fiuk közelébe, mert veszélyeztetve érzik a pozíciójukat, Szomorú, de vannak ilyen zsarnok anyukák. Csak az ilyen férfiak sosem fognak elszakadni, mert egy nő sem fogja elviselni, hogy az utolsó Ft-ját is az anyjának adja, miközben a gyereküknek új cipő kellene.
2013. márc. 15. 21:38
 34/44 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon jól látod a helyzetet, míg anyukának a legdrágább ruhák meg parfümök vannak addig a fia úgy néz ki mint egy hajléktalan és ott spórol ahol tud, például zuhanyzik és nem fürdik mert olcsóbb.Anyukának méregdrága bútor a fiának meg a gyerekkori...és a fiú keres 600 ezret, anyuka 60 ezret
2013. márc. 15. 22:04
 35/44 anonim ***** válasza:
55%
akkora kamu amit írsz! 1 nap alatt öregedett a pasid 4 évet?
2013. márc. 15. 22:07
 36/44 A kérdező kommentje:
nem hiszem el hogy a 30-34 -en vagytok kiakadva.jézusom emberek..azért írtam tegnap 30-at ma meg 34-et mert nem szerettem volna ha pontos információkat tudnak meg és még a végén vkinek leesik kivagyok.de basszus ez lenne a lényeg hogy 30 -34 vagy 40 éves,?????????????
2013. márc. 15. 22:12
 37/44 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező ugye nem veteted el?
2013. márc. 15. 22:20
 38/44 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem védekeztetek ilyen kapcsolatban? A másik kérdésben még írtad, milyen megfontolt vagy, előre gondolkodsz nem akkor mikor már házasság van meg gyerek. Ezek szerint nem közös döntés volt a teherbe esésed, most viszont elvárnád, hogy te fütyülsz a párod pedig ritmusra ugrál?
2013. márc. 15. 22:24
 39/44 anonim ***** válasza:

Ennél A VÁLASZONÁL MINDEGY MI AZ IGAZSÁG...

Csak megakadt a szemem a 38as válaszon.

Miért gondolod, hogy nem védekeztek, ha van egyáltalán gyerek.

Ha pedig nem védekeztek, miért lenne csak az ő felelőssége?

Már bocsánat de te vagy férfi vagy vagy nem is értelek....

2013. márc. 16. 09:04
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
Sokan jönnek ezzel a megfontolt, akkor vállald a felelősséget, te akartad így, elvárnád ezt- azt szöveggel. Szégyen. Hát cse*szék meg, nem ketten csinálták??? Aki ilyeneket ír, megérdemli, hogy egyszer ezt egy pasi az arcába vágja. Miattatok sulykolják ezt egyes férfiak!
2013. márc. 16. 09:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!