Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.

Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.

2013. márc. 15. 18:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
30%
Az okés én megértem, hogy milyenek a körülmények. De ne haragudj, ezért nem szabad elvetetni egy gyereket. Gondolom nem "véletlenül" fogant...
2013. márc. 15. 18:51
 12/44 anonim ***** válasza:
2013. márc. 15. 18:51
 13/44 A kérdező kommentje:
De vannak szüleim, nagyon jó családban nőttem fel, és pont ezért nem értem hogy hogy lehet egy anya ilyen, az én szüleim semmit nem kérnének tőlem meg bátyámtól.még ha karácsonyra kapnak vmit, akkor is azt mondják hogy miért nem költöttük magunkra.mindkettőnknek felépítettek egy-egy házat...
2013. márc. 15. 18:57
 14/44 anonim ***** válasza:
19%
Ráadásul házad is van... szívtelen nő.
2013. márc. 15. 19:03
 15/44 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem tartsd meg! Egyedül is meg lehet próbálni, a te fizetésedből (Tgyás, Gyed) és az apukától kapott juttatásokból fel lehetne nevelni.
2013. márc. 15. 19:05
 16/44 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj nem tudom,hogy lettél terhes,de ott benned egy dobogó szívű kis emberpalánta van aki pár hét múlva teljesen olyan lesz,mint egy aprócska emberke,nem hinném hogy ez úgy működik,hogy 2 hónapos terhesen nem tudsz felnőtt módjára a pároddal beszélni,és inkább megölöd a babát,mert egyszerűbb,mint átbeszélni,talán akkor kellett volna gondolkodni mielőtt először lefeküdtél vele,hogy nincs 100%os védekezés,mi van ha terhes leszel tőle.
2013. márc. 15. 19:13
 17/44 anonim ***** válasza:
86%

A kapcsolatnak nincs értelme, kár szépíteni!

Hogy a babával mi legyen? Vag yörökbeadod, vagy elveteted, vagy felneveled egyedül. Ezt neked kell eldöntened attól függően, hogy melyikre vagy képes. Én valószínűleg egyedül felnevelném, ha lenne saját házam és keresetem!

2013. márc. 15. 19:13
 18/44 anonim ***** válasza:
82%

Úristen milyen emberek vannak.Ne haragudj, de mindig azt hiszem, hogy ennél durvábbat nem tudok olvasni, de aztán rájövök, hogy mégis.

Hát, a párod nem egy talpraesett férfi, sosem lesz így egy normális barátnője, aki ezt eltűri. Az anyja meg...jobb ha nem írom le, hogy mit gondolok róla.

A szüleid hogy állnak ehhez a dologhoz, tudnának támogatni?Egyedül mennyire lennél képes felnevelni?

2013. márc. 15. 19:23
 19/44 anonim ***** válasza:
48%

Most olvasom, hogy rendesek a szüleid. Akkor lehet, hogy meg is tarthatnád a babát. Te hogy érzed?:)

Hány éves vagy egyébként?:)

2013. márc. 15. 19:24
 20/44 anonim válasza:

Tudod, sokan vannak, hogy elvetetik, utána meg egész életükben mardossa őket, hogy mit tettek. Gondold meg. Több ismerősöm van így vele.

2 film, ami segíthet a döntésben:

[link]

[link]

2013. márc. 15. 19:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!