Ti mit tennétek a helyemben?
Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.
Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.
Van hol laknunk, van keresetem, lenne segítségem is, de mégiscsak apa is kellene annak a gyereknek....
én csak azt szeretném ha a párom elémállna hogy megmondja az anyjának hogy kész a háza, lakható, van keresete meg tud élni, mi meg építjük szépen a saját életünket a picivel, hát nem ez lenne a normális???a párom 34 én 26)
12-es válaszadó belinkelte a tegnapi kérdést.
Kérdező, van egy pasid egy éve távkapcsolatban, állítólag már terhes is vagy és az a legnagyobb gondod, hogy a párod az anyjára költ és nem rád? Már megírtuk, a ház a párodé lesz aki egyedüli gyerek. Az állítólagos bútor is. A napozóterasz is. A medence is.
Ajánljak figyelmedbe 1-2 oldalt, ahol abortusz utáni kis kezecskéket és lábacskákat mutatnak? 8 hetes vagy, míg döntesz és eljön az abortusz leszel vagy 10 hetes...könyörgöm inkább add örökbe!!!!!!!!
Nem olvastam egy választ sem, képtelen vagyok:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!