Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek milyen a kapcsolatotok...

Nektek milyen a kapcsolatotok a párotok édesanyjával (anyósotokkal)?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jó a kapcsolatunk, semmi gondom nincs vele. Bár elég távol lakunk tőlük, így csak kb. havonta 1x találkozunk.
2013. márc. 14. 12:49
 12/22 Jégtánc ***** válasza:
Teljesen jó a kapcsolatunk.Havonta többször találkozunk.
2013. márc. 14. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
5-ös! Hasonló akkor a helyzet...Nemtudom, nálatok hogy van de nálunk a párom az egyetlen gyereke, akit még mindig úgy kezel mint egy 4 évest...Májusban lesz az esküvőnk, de szinte semmi beleszólást nem enged, a dologba...a saját esküvőmön..:P még azt is meg akarja szabni hogy milyen ruhám legyen...hihhetetlen...Még az sem mindegy neki hogy milyen eljegyzési gyűrűnk lesz, ebből is veszekedés volt...El sem tudom képzelni mi lesz ha megszületik a baba...Egyébként mániája, drága ajándékokat venni (mosógép, gáztűzhely), úgy érzem, hogy ezzel akar minket lekötelezni, hogy jogot formálhasson magának arra, hogy mindent ő döntsön el az életünkben...
2013. márc. 14. 12:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Anci88, 5-ös vagyok.

Igen, a párom is egyke...

Hát nálunk anyós nem vesz semmit, épp az ellenkezője, elveszi amink van:( Egy tábla csokit sem vett a gyerekek születésére, sem az esküvőnkre, tudja jól, hogy éppen hogy kijövünk hónap végén, de azért befizetteti férjemmel a telefonszámláját, a férjem meg olyan balga,hogy be is fizeti neki, majd anyu úgyis megadja címszóval. Hát mily meglepő, soha nem adja meg...

De ha adna sem fogadnám el, éppen azért amit írtál! Hogy ne érezze azt, hogy neki joga van ezek után beleszólni bármibe is, vagy ne vághassa a fejünkhöz, hogy ő bezzeg mennyi mindent vett nekünk, mi meg milyen hálátlanok vagyunk. Most eljutottunk odáig, hogy tisztes távolságot sikerül tartani tőle, nem ad nekünk semmit, de mi sem adunk. Eljön heti 1x 2 óra hosszára a gyerekeket megnézni, aztán viszlát.

2013. márc. 14. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt még azt írtam volna, hogy minden ok, rendes nő, megvagyunk. erre derült égből villámcsapás közölte a fiával, hogy hogy képzeltem én azt hogy nem vettem fel a nevét (mindez több mint fél évvel az esküvő után), és, hogy ez azt jelenti hogy én titkolom őt az idegen férfiak előtt és biztosan félrek.rok. igazából nem térek magamhoz, és fogalmam sincs hogy kezeljem a helyzetet, szóval szívesen veszek bármilyen tanácsot
2013. márc. 14. 13:07
 16/22 anonim ***** válasza:
15-ös! Nincs jobb ötletem, mint hogy szard le...:P Nálunk most az a sláger téma, hogy én belekényszerítem, szegény pici fiát a házasságba...:D igen, valszeg piszotojjal fogom majd az oltár elé taszigálni...:D Ebből annyi az igaz, hogy jövő nyárral terveztük az esküvőt, de mivel jön a baba, így kicsit előlrébb hoztuk, amihez amúgy a párom ragaszkodott...:D ezeken mondjuk már csak röhögök, addig is nem az életembe szól bele, amíg ilyen összeesküvés elméleteket gyárt...:D
2013. márc. 14. 13:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! A saját anyámmal sosem lesz ilyen a kapcsolatom. Mondjuk elég fiatal,talán ezért is vagyok jól meg vele,baráti viszony van köztünk.
2013. márc. 14. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Most semleges. De volt már nagyon jó és nagyon rossz is.
2013. márc. 14. 13:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Semmilyen. 3 éve nem láttuk a férjem szüleit. Illetve anyósom 3 hetesen nagy kegyesen megtekintette a fiunkat, aki azóta már 9 hónapos, talán 3x telefonált a születése óta. Apósom viszont egyszer sem látta az unokáját.
2013. márc. 14. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
utolsó irigyellek:) bárcsak az én anyósom ne nézne felénk csak egy évben 2x....
2013. márc. 14. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!