Bölcsis szülők: milyen a kapcsolatotok az intézménnyel?
Figyelt kérdés
Hogyan és milyen formában történik a kommunikáció, a szülők tájékoztatása a gyermekükről, a bölcsőde életéről? Mennyire fontos az intézménynek a szülők véleménye?2012. szept. 19. 18:37
1/3 anonim válasza:
Szia!
Mi minden nap mikor érte mentem a manóért megbeszéltük a napi eseményeket a gondozónővel. Elmondta, hogy evett, ivott-e rendesen, milyen volt a hangulata, és történt-e valami extra.
A bejáratnál volt egy hirdető tábla, ahol a bölcsis eseményeket kiírták. A szoba előtti öltözőben is volt faliújság, ahová kiírták a teendőket (szülői értekezlet, befizetés, fotózás, szünet stb...)
Volt szülői is, ott is sok mindent elmondtak a csoportról. A véleményünk, vagyis inkább a kéréseink szem előtt lettek tartva.
2/3 anonim válasza:
Én is elégedett vagyok a bölcsivel. Amikor elviszem mindig elmondják a fontosabb dolgokat amik aznap történtek vele (sírt-e, mennyit evett aludt stb) illetve van egy üzenőfüzet amibe 1-1 napról részletesebben is írnak, ebbe ragasztják bele az igazolásokat meg ha valami esemény lesz. Egyébként meg aranyos matricákat is ragasztgatnak bele, tök jó később emlék lesz :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szülői értekezlet milyen gyakran volt/van? A gondozónő is jelen van ilyenkor? A tájékoztató füzet az nagyon aranyos dolog, bárcsak nálunk is lenne valami hasonló!
2012. szept. 20. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!