Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek milyen a kapcsolatotok...

Nektek milyen a kapcsolatotok a párotok édesanyjával (anyósotokkal)?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 12:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Jól kijöttünk, amíg élt.
2013. márc. 14. 12:26
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Jó, nincs semmi gond.
2013. márc. 14. 12:27
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
9 éve meghalt sajnos, így én nem is ismertem.
2013. márc. 14. 12:28
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kapcsolatunk, szinte baráti, tegeződünk is, pedig ő 60, én meg 28. Ismerjük már egymást, tudjuk kinek hol és miben merül ki a tűréshatára, és ezt tiszteletben tarjuk egymás iránt. Így nincsenek viták, konfliktusok. Ha bajom is van vele, próbálom a férjem által elintéztetni, leállítani. Mindannyiunknak megvan a maga dilije, de ezt ha nem feszegetjük, nincs probléma. Jól kijövünk így immáron 12. éve. Ja, és persze a jó kapcsolat titka még nálunk a 100km-es távolság is, és az hogy kb 2-3 havonta találkozunk csak. Azt viszont már többször is kölcsönösen bevallottuk egymásnak, hogy nem élnénk egy fedél alatt a másikkal, mert akkor tuti mindig tépnénk egymás haját.
2013. márc. 14. 12:30
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
borzalmas. egy önző nő aki magán kívül soha nem szeretett senkit(jól példázza, hogy a férje halála után 5 hónappal a DISCÓBAN flörtölt nála 30 évvel fiatalabb pasikkal). Nem szereti sem a férjemet sem az unokáit, hát akkor engem miért is szeretne?:) Persze ha segítség vagy pénz kell neki akkor tud nagyon mézes-mázos is lenni, persze a férjem mindig bedől neki és fut utána mint a pincsikutya. Az én taktikám az, hogy átnézek rajta, ha itt van, úgy viselkedek mintha itt se lenne, egyik fülemen be a másikon meg ki ha próbál engem kioktatni, vagy nekikezd az ostoba történeteinek. Végtelen buta, szánalmas és magányos ember, mindenki elfordult már tőle (a férjemen kívül persze)
2013. márc. 14. 12:33
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó természetű anyósom van, egyszerűen mindenbe beleszól, mindig mindent jobban tud, és folyamatosan utasításokat osztogat...Eddig egész jól viseltem, mindig az egyik fülemen be a másikon ki technikát alkalmaztam...:P Az a baj, hogy mióta babát várok, sokkal érzékenyebb vagyok, és ingerlékenyebb, és egyre nehezebben tűröm a dolgot...félek, hogy egyszer úgy kihoz a sodrom hogy elküldöm melegebb éghajlatra...:P
2013. márc. 14. 12:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon jó a kpacsolatom, szinte már baráti.

Gyerekeket is imádja. Neki is vannak furcsaságai, de ezért vagyunk ennyire szinesek. ö is érdekesnek talál engem és én is öt, más szokások, de sokszor felvesszük egymás szokásait is.

2013. márc. 14. 12:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó
2013. márc. 14. 12:36
 9/22 wartburg353s ***** válasza:
100%
Teljesen jó, naponta találkozunk, mindenfélét megbeszélünk egymással, olyan, mintha barátnők lennénk. Persze, nem vagyunk egyformák, szerintem ő kicsit merevnek tart engem, én meg őt néha felelőtlennek, és egy háztartásban élni sem volt jó, mert én spórolós vagyok, ő meg könnyelmű, én mániákusan takarítós, ő meg elég laza ebből a szempontból, úgyhogy gyakran mérgelődtem magamban. Mindezt leszámítva örülök, hogy ő az anyósom.
2013. márc. 14. 12:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Anci88! 5-ös válaszoló vagyok: amíg nem volt gyerek addig én is látszatbarátságban voltam anyósommal, de mikor terhes lettem, nem bírtam cérnával és borult a bili, kígyót-békát egymásra kiabáltunk. De nem bánom, hogy így alakult, legalább nem kell alakoskodnom előtte, legalább nem néz hülyének, mert addig azt hitte, hogy én nem veszem észre az ő ármánykodásait és azt, hogy folyton kibeszél a hátam mögött.
2013. márc. 14. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!