Változott a kapcsolatotok a szüleitekkel a terhesség/baba születése után? Ha igen milyen irányban és ez miben nyilvánul meg?
az én anyám valamelyik nap mondta hogy teljesen elment az eszem,nem vagyok normális,letojja hogy terhes vagyok és néha bolhából elefántot csinálok.
nem érdekli hogy hol lakunk még azt se érdekelné hogy gyerekkel esetleg az utcára mennénk. (azóta se hivott hogy mivan velem) :(
A kapcsolat nem változott, imádom őket azóta is, de nálunk is hasonló a helyzet, mint másnál, ahogy látom.
Igaz anyukámék messze laknak (220 km), de mindig mi megyünk hozzájuk, felpakolva a fél házat, ők jó ha évente 2× jönnek, és ők is mondták, hogy hú de jó lesz, majd jönnek nyaralni, Ti meg pihenhettek. Na ez abból állta, hogy tavaly az akkor 3 lányomat elvitték 1 hétre,én meg itthon maradtam a fél éves fiammal. :))
Idén is úgy volt, hogy megy a nagy, az lett belőle, hogy na menjek már én is. :(
És mondták is, hogy két gyerekre nem tudnak vigyázni. Pedig nem öregek, nem betegek. Tény és való, hogy nem nekik szültem, soha nem kértem segítséget tőlük, de néha nagyon jó lenne, pár szabadnap, mert senkire nem számíthatok itthon, mi költöztünk Pest mellé, senkim sincs itt a férjemen kívül, aki meg látástól vakulásig melózik.
Úgyhogy én csak ezért haragszom, vagyis dehogy haragszom, inkább nagyon rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!