Házasok voltatok az első gyermeketek születésekor?
Nem és nem is hinném, hogy ebből lesz esküvő. Véletlen baba, az apjával nem is voltam együtt, mikor becsúszott. Most amilyen gyakran csak lehet találkozunk, csak ezt megnehezíti a kettőnk közötti távolság (nem élünk egy országban), de azért ünnepeken, hosszabb szüneteken sikerül összejönnünk és akkor majdnem olyanok vagyunk, mint egy igazi család :) felmerült az együttélés, házasság gondolata, de sajnos egyikünk sem adná fel ott a munkáját, ahol most van. Mindkettőnk szép karriert épített ki, szóval ez nem olyan dolog, amit az ember csak úgy elhagy és akkor dolgozik máshol.
Ha lesz is ebből egyszer házasság, nem hinném, hogy olyan nagy lagzi lenne, bár vagyok annyira lányos nő, hogy néha-néha álmodozzak róla :)
A szülés előtt 3 héttel volt a polgári esküvőnk. Családi körben ünnepeltünk egy étteremben.
A templomi pedig a keresztelővel együtt. :)
Amúgy sosem akartam nagy lagzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!