Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lemennétek a boltba ami a ház...

Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?

Figyelt kérdés
Mesét néznek és kakaóznak. Az 1. emeleten laktok, lift nincs tehát oda nem tudsz beragadni illetve úton se kell átmenni mert a ház aljában van.
2013. márc. 10. 07:59
1 2 3 4 5 6
 51/57 porcukormókus ***** válasza:
Bocs az OFF-ert. Nem tudtam kihagyni.. :))
2013. márc. 10. 15:32
 52/57 anonim ***** válasza:
50%
6-7 évesen simán egyedül voltam otthon,anyukám egyedül nevelt,és elvitte munka előtt kisöcsémet az oviba,én meg ugye felkeltem megreggeliztem elmentem iskolába,sőt sokszor vigyáztam öcsémre 7-8-9 évesen egyedül amíg anya nem jött haza a munkából,érdekes módon nem lett semmi bajunk és nagyon megbízható voltam,nevetséges mennyire önállótlan sok fiatal már látom miért,anyucika nem hagyja egyedül 1 percre sem...
2013. márc. 10. 15:43
 53/57 anonim ***** válasza:

Minket anyám annó otthon hagyott, nem 5percre. Azóta is szállóige, hogy a tesómat finom illatú szappannal etettem meg. 3-1 vagy 4-2évesek voltunk. Kicsik.

Na ezek után megfogadtam nem megyek még csak 5 percre se a gyerekektől a postaládánál messzebb(kertes ház).

Mitad isten kpra volt szükség, de sos, kicsik "betegen" kint hó-havaseső, bankkártyát nem fogadnak el. No mi legyen. Az út 2ciginyi(anno tininek ez volt az óra gyorsan szívva) oda vissza. 40 évet öregedtem, a kicsik mikor beléptem "mikor mész már" felkiáltással fogadtak, észre se vették, hogy elmentem-visszaértem. De az biztos, soha többé, nincs az az Isten, az a stressz amit ennyi idő alatt letudtam...

2013. márc. 10. 20:42
 54/57 anonim ***** válasza:

Az enyémek 4,5 és 3 évesek, nem merném otthon hagyni őket 10 percre, de még 5-re sem, mert a kicsi egy igazi miniterrorista...

De ez én vagyok, meg az én gyerekeim. Engem simán órákra otthon hagyott anyukám és sohasem csináltam marhaságot, de én totál más kaliberű gyerek voltam, mint a fiam.

2013. márc. 10. 22:03
 55/57 anonim ***** válasza:

Nem, nem hagynék felügyelet nélkül ilyen kicsi gyerekeket. Szerintem felelőtlenség.

Had kérdezzem már meg azoktól az anyukáktól, akik ezt megteszik, mert szerintük a gyerek meg van nevelve és így semmi baja nem lehet, hogy valóban teljesen megbízhatóan "megneveltek" egy 2 évest, úgy, hogy 100%-ig biztos, hogy nem tesz kárt magában? Mert ha ez így van, akkor megemelem a kalapom, és szeretném kérni, hogy osszák már meg velem azt a módszert, amivel ez sikerült. Mert el nem tudnám képzelni, hogy egy 2 éves, aki még alig tud beszélni, megértse, hogy nem rántjuk le a tv-t, nem piszkáljuk a konnektort, nem kapcsoljuk be a sütőt stb.

2013. márc. 11. 02:52
 56/57 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azért eszembe jutnak a véresszájú anyukák, akik őrjöng be szidják az ovonot/tanitonot/dadust aki egy pillanatra nézett félre es azalatt épp az o gyerekük kapott egy pofont/esett bele a sárba/ütötte be a fejet az asztalra. "Merazadolgahogyfigyeljen" Az anyának nem....
2013. márc. 11. 06:17
 57/57 anonim ***** válasza:
Nekem 21 hónapos a kislányom, majdnem két éves ugye. Nagyon okos, kortársait megelőzi(és nem csak :D az elfogult szülő beszél belőlem, a doktornéni, és a gondozónéni a bölcsiben mondják), mégis eszembe sem jutna itt hagyni őt 5 percre sem..HA anyuéknál vagyunk(kertes ház), nyáron volt olyan, hogy bébiőr az alvó gyerkőc mellé, én pedig a másik felét magamnál tartva kiültem az erkélyre..de akkor aludt, amint felébredt, mint az őrült rohantam be hozzá, nehogy bármi baj érje..és tegyem hozzá, a lányom sem nyúl konnektorba, nem rántja magára a tévét, de bizony előfordult olyan, hogy leesett a fülpucolós doboz, persze szanaszét gurult, és egy a földön maradt, amit én nem találtam meg, de a lányom igen, és mutatta, hogy hogyan kell fület pucolni vele...bizony lepergett az életem a szemem előtt, hogy most fogja kiszúrni a dobhártyáját! Megdícsértem, hogy ügyes, hogy tudja mit kell vele csinálni, és szépen elkértem tőle...és látjátok, még csak nem is rosszalkodni akart a kislánom, csak használni valamit, amit amúgy is szoktunk...szóval szerintem ezért veszélyes egyedül hagyni egy ekkorka gyereket...
2013. márc. 12. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!