Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?
Minket anyám annó otthon hagyott, nem 5percre. Azóta is szállóige, hogy a tesómat finom illatú szappannal etettem meg. 3-1 vagy 4-2évesek voltunk. Kicsik.
Na ezek után megfogadtam nem megyek még csak 5 percre se a gyerekektől a postaládánál messzebb(kertes ház).
Mitad isten kpra volt szükség, de sos, kicsik "betegen" kint hó-havaseső, bankkártyát nem fogadnak el. No mi legyen. Az út 2ciginyi(anno tininek ez volt az óra gyorsan szívva) oda vissza. 40 évet öregedtem, a kicsik mikor beléptem "mikor mész már" felkiáltással fogadtak, észre se vették, hogy elmentem-visszaértem. De az biztos, soha többé, nincs az az Isten, az a stressz amit ennyi idő alatt letudtam...
Az enyémek 4,5 és 3 évesek, nem merném otthon hagyni őket 10 percre, de még 5-re sem, mert a kicsi egy igazi miniterrorista...
De ez én vagyok, meg az én gyerekeim. Engem simán órákra otthon hagyott anyukám és sohasem csináltam marhaságot, de én totál más kaliberű gyerek voltam, mint a fiam.
Nem, nem hagynék felügyelet nélkül ilyen kicsi gyerekeket. Szerintem felelőtlenség.
Had kérdezzem már meg azoktól az anyukáktól, akik ezt megteszik, mert szerintük a gyerek meg van nevelve és így semmi baja nem lehet, hogy valóban teljesen megbízhatóan "megneveltek" egy 2 évest, úgy, hogy 100%-ig biztos, hogy nem tesz kárt magában? Mert ha ez így van, akkor megemelem a kalapom, és szeretném kérni, hogy osszák már meg velem azt a módszert, amivel ez sikerült. Mert el nem tudnám képzelni, hogy egy 2 éves, aki még alig tud beszélni, megértse, hogy nem rántjuk le a tv-t, nem piszkáljuk a konnektort, nem kapcsoljuk be a sütőt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!