Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?
Huh válaszoló nem vagy semmi....olvasd már el rendesen ha már reagálsz SZÓ NEM VOLT eladóról a történetben és a nővérem tuti nem mondott ilyet amit te lefestesz...ezt az eladó mondta témát egy másik válaszoló költötte hozzá a történethez.
De mindegy ne kanyarodjunk már el szegény jó anyós téma felé mert nem ez volt a kérdés. A kérdésemre a választ megkaptam, köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.
No látjátok! Ezt (is) kezdem csípni ebben a közösségi oldalban, hogy addig csűrjük-csavarjuk, míg vagy a kérdezőt, vagy egy-két hozzászólót nem lehet a sárbataposni, és attól kezdve betyár nagy az egyetértés (mármint a sárbataposók között), a többi pedig nyalogathatja a sebeit!
Hurrá, ismét csak sikerült! Gyerünk, jöhet a következő, ha van mersze kérdezni, mi itt vagyunk!
Ez attól is függ, hogy vagyok-e olyan jó szülő, hogy olyanná neveltem őket, hogy simán megbízhatok bennük, hogy 10 percre ott lehet hagyni őket.
Én, amióta az eszemet tudom, mindig élveztem (és kiérdemeltem) a szülők bizalmát. Nálunk soha nem kellett elzárni a gyufát, gyógyszert, nem kellett eltorlaszolni a konnektorokat stb stb. És felnőttünk úgy, hogy egy gyomormosás se vált szükségessé, nem kellett se mentőt, se tűzoltót hívni egyszer sem, ha magunkra maradtunk a húgommal.
Igen lemennék ha nagyon muszáj, de ha a nővéred anyósa így áll hozzá legközelebb tuti felhívnám tesód helyében hogy vagy jöjjön és vigyázzon a gyerekekre vagy vásároljon be mert egyedül van...
Hidd el a "drága mama" is máshogy állna a dolgokhoz...
Csak csendben megkérdezném a sok vagdalkozó anyatársat, hogy a mellékhelyiségbe sem mennek ki addig amig a gyerekekkel egyedül vannak otthon vagy 3 gyerek sorban áll a wc ajtóban?
Nekem 2 gyerkőcöm van 1 és 3 évesek, SOHA nem volt még olyan, hogy konnektorhoz nyúlnának, tüzzel játszanának, stb... 3 éves fiam remekül helyt áll, tudja mit szabad mit nem, felismeri a helyzeteket amikor a huga rosszban sátnikál... szoktak kettesben játszani a kisszobába amig pl főzök... az nem 5 perc! (persze rájuk nézek)
Nem tudom, hogy lemennék-e a boltba, ha végszükség lenne, lehet, hogy megvárnám amit a pici elalszik, vagy betenném kiságyba, vagy kitalálnék valami hasonlót...
Nem hiszem, hogy a sárdobálás volt a legjobb válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!