Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lemennétek a boltba ami a ház...

Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?

Figyelt kérdés
Mesét néznek és kakaóznak. Az 1. emeleten laktok, lift nincs tehát oda nem tudsz beragadni illetve úton se kell átmenni mert a ház aljában van.
2013. márc. 10. 07:59
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez pont a rosszindulatú pletyka kategória egyébként mert mi köze hozzá hogy sietett és hogy miért sietett, honnan tudhatná hogy a gyerekek mondjuk épp hol vannak na mindegy:) Nem arról van szó hogy most anyós vagy nem anyós mondta ezt csak hogy kicsit furcsállom hogy ő figyelteti meg szól be holott egy egy morzsát nem segített semmiben, tudom tudom oldja meg ő ahogy írtad is, ne akarjon anyósra számítani, de akkor "megfigyelésre" se legyen már esze anyósnak... Itt nem erről volt szó hogy véletlen összefutott vkivel aki mesélte hanem a szemközti nénivel van olyan pletyi pajtás viszonyban hogy annak első dolga volt leadni a drótot. Anyósa erre amúgy büszke is hogy ő így megfigyelteti.
2013. márc. 10. 08:51
 22/57 anonim ***** válasza:
31%
Huh, kérdező, nem vagy semmi. Nos, a mi epuletunkben is van egy bOlt, elég sűrűn járok oda, hol gyerekkel. Hol anélkül. Mivel az eladók ismernek, mindig megkérdezik, hogy hogy van a kicsi, mit csinál. Azt is el tudom képzelni, hogy a drága testvered be rohant es "sietek mert egyedül vannak a gyerekek" felkiáltással ugrott a kasszához. Tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy nem az anyós a rossz es nem az eladó, a testvered volt felelőtlen.
2013. márc. 10. 08:54
 23/57 A kérdező kommentje:

Huh válaszoló nem vagy semmi....olvasd már el rendesen ha már reagálsz SZÓ NEM VOLT eladóról a történetben és a nővérem tuti nem mondott ilyet amit te lefestesz...ezt az eladó mondta témát egy másik válaszoló költötte hozzá a történethez.

De mindegy ne kanyarodjunk már el szegény jó anyós téma felé mert nem ez volt a kérdés. A kérdésemre a választ megkaptam, köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat.

2013. márc. 10. 08:55
 24/57 anonim ***** válasza:
64%

No látjátok! Ezt (is) kezdem csípni ebben a közösségi oldalban, hogy addig csűrjük-csavarjuk, míg vagy a kérdezőt, vagy egy-két hozzászólót nem lehet a sárbataposni, és attól kezdve betyár nagy az egyetértés (mármint a sárbataposók között), a többi pedig nyalogathatja a sebeit!

Hurrá, ismét csak sikerült! Gyerünk, jöhet a következő, ha van mersze kérdezni, mi itt vagyunk!

2013. márc. 10. 09:20
 25/57 anonim ***** válasza:
60%

Ez attól is függ, hogy vagyok-e olyan jó szülő, hogy olyanná neveltem őket, hogy simán megbízhatok bennük, hogy 10 percre ott lehet hagyni őket.

Én, amióta az eszemet tudom, mindig élveztem (és kiérdemeltem) a szülők bizalmát. Nálunk soha nem kellett elzárni a gyufát, gyógyszert, nem kellett eltorlaszolni a konnektorokat stb stb. És felnőttünk úgy, hogy egy gyomormosás se vált szükségessé, nem kellett se mentőt, se tűzoltót hívni egyszer sem, ha magunkra maradtunk a húgommal.

2013. márc. 10. 09:26
 26/57 anonim ***** válasza:
82%

Igen lemennék ha nagyon muszáj, de ha a nővéred anyósa így áll hozzá legközelebb tuti felhívnám tesód helyében hogy vagy jöjjön és vigyázzon a gyerekekre vagy vásároljon be mert egyedül van...

Hidd el a "drága mama" is máshogy állna a dolgokhoz...

2013. márc. 10. 10:02
 27/57 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi erõvel nagy wcre se mehet el mert az is lehet simán 10perc. mi panelcan lakunk. 3lakás egy szinten,mire találok egy szomszédot aki átugrik arra a 10 percre lehet meg is járnám.múltkor én is gondban voltam mert este semmi baja nem volt a kenyérnek reggel meg tiszta penész. a 6 éves már simán ki tud az ablakon is kiabálni hogy gyere anya baj van. még esetlegesen hívni is tudja az anyát telefonon.az én 2 évesem hívta apát hogy rosszul vagyok. ~1órája hánytam a wcn amikor jött a testvér. még csak pocakbaba volt, hozta oda a telefont hogy apa hívom s vonalban is volt tényleg az apa.
2013. márc. 10. 10:03
 28/57 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem le lehet menni,szépen el kell nekik mondani,hogy nézzék a tvt,2 perc és jössz,szerintem meg lehet tanítani,hogy egy 6 és egy 4 éves el legyen amíg anyuka főz stb,vigyázzanak a 2 évesre.Anyós rosszindulatú,ez nem felelőtlenség, a gyereket jól kell nevelni és kész.
2013. márc. 10. 10:07
 29/57 anonim ***** válasza:
78%

Csak csendben megkérdezném a sok vagdalkozó anyatársat, hogy a mellékhelyiségbe sem mennek ki addig amig a gyerekekkel egyedül vannak otthon vagy 3 gyerek sorban áll a wc ajtóban?

Nekem 2 gyerkőcöm van 1 és 3 évesek, SOHA nem volt még olyan, hogy konnektorhoz nyúlnának, tüzzel játszanának, stb... 3 éves fiam remekül helyt áll, tudja mit szabad mit nem, felismeri a helyzeteket amikor a huga rosszban sátnikál... szoktak kettesben játszani a kisszobába amig pl főzök... az nem 5 perc! (persze rájuk nézek)

Nem tudom, hogy lemennék-e a boltba, ha végszükség lenne, lehet, hogy megvárnám amit a pici elalszik, vagy betenném kiságyba, vagy kitalálnék valami hasonlót...

Nem hiszem, hogy a sárdobálás volt a legjobb válasz...

2013. márc. 10. 10:16
 30/57 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám, de ez én vagyok. Kérdező: az első oldalon írtad, hogy esett az eső, nem akart lemenni 3 gyerekkel. Korábban azt írtad, a házban van a bolt. Miben befolyásolja akkor az eső?:)
2013. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!