Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lemennétek a boltba ami a ház...

Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?

Figyelt kérdés
Mesét néznek és kakaóznak. Az 1. emeleten laktok, lift nincs tehát oda nem tudsz beragadni illetve úton se kell átmenni mert a ház aljában van.
2013. márc. 10. 07:59
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Szerintem a 7-es tudja! (pontok vannak a mondat végén)
2013. márc. 10. 14:24
 42/57 anonim ***** válasza:
Tisztaban vagyok vele, hogy elektromos tuzet nem oltunk vizzel, kedves utolso es azert irtam, mert 1000 gyerekbol 999nek a tuz-viz kapcsolat jut eszebe. Meg a felnoottek kozott is rengetegen vannak.... 7. voltam
2013. márc. 10. 14:28
 43/57 anonim ***** válasza:
79%
Oké, én meg azért írtam ezt, hogy aki tényleg így gondolja, az kapjon észbe. A gyerekeknek is meg lehet tanítani (főleg egy 6 évesnek), hogy mikor nem oltunk vízzel.
2013. márc. 10. 14:32
 44/57 anonim ***** válasza:
51%

ugyan nekem nincsen gyerekem,de úgy gondolom,hogy egy 6,4,2 éves gyerek nem olyan kicsi már,hogy ne lehessen őket otthagyni 10 percre. meg kell nekik szépen mondani hogy anya mindjárt jön,lemegy a boltba kenyérért.ennyi.

az meg hogy valaki azzal dobálózik hogy lehet venni előre több pelenkát,meg fagyassza le a kenyeret...szégyellhetitek magatokat,nem mindenkinek telik rá hogy egy tonna pelust vegyen egyszerre,csak mert egyszer biztos elfogy.a fagyasztott kenyeret meg sok ember nem szereti.

dehát na,üljetek csak a gyerek mellett míg 20 éves nem lesz,nehogy valami baja legyen :))

2013. márc. 10. 14:34
 45/57 anonim ***** válasza:
24%

NEM!!!...

A 10-12 év alatti gyerekek abszolút megbízhatatlanok, akkor is képesek elképesztő dolgokat művelni, ha az ember ott van a lakásban velük!...

SOHA nem hagytam a gyerekeimet 12 éves koruk előtt 1 percre sem egyedül a lakásban, minden helyzetben megoldható, hogy vagy magammal viszem őket, vagy a szomszédot hívom át, vagy ismerőst hívok, vagy házhozszállítást kérek a boltból...

Minden megoldható, csak akarni kell... :-))

2013. márc. 10. 14:56
 46/57 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell egy tonna pelus, de ha latom hogy mar csak 3 napra valo van, akkor meg aznap veszek. A kenyer is alap egy kisgyerekes csaladnal.
2013. márc. 10. 14:57
 47/57 anonim ***** válasza:
39%

Csak szólok : mi annakidején két (10 és 12 éves!) fiú életét mentettük meg, amikor az utcán felfigyeltünk az egyik házból kiáramló füstre és lángokra...

Férjem berohant és kihozta a két rémült fiút, a közben előcsődült szomszédokkal meg eloltották a szobában a tüzet...

Kiderült, hogy a gyerekek szülei a kocsmában szórakoztak, a gyerekek meg a gyufával játszottak a lakásban...

Délután 5-6 óra tájban történt az eset, Isteni szerencse, hogy épp arra jártunk, mert amúgy elég néptelen az a környék... :-((

Egyik volt kolléganőm fia is 11 éves volt, amikor egyedül otthon felgyújtotta a fürdőszobájukat, szerencsére csak néhány száradó ruha égett le és a gyereknek sem lett semmi baja...

Szóval, nem igaz, hogy "egy 6 éves már elég nagy, el lehet neki magyarázni"... NEM!!!...

#45 voltam

2013. márc. 10. 15:05
 48/57 anonim ***** válasza:
61%
Nem igaz, hogy nem lehet 2-3 napra előre gondolkozni, de ha netán mégis előfordulna, hogy valami kifogy és nem lehet anélkül élni (dehogyisnem!), akkor tessék megkérni egy szomszédot, hogy hozza fel kivételesen azt a cuccot!...
2013. márc. 10. 15:07
 49/57 anonim ***** válasza:
48%
Minden gyerek más. Van olyan 6 éves akinek igenis el lehet magyarázni, meg meg is lehet bízni benne. Én 6 évesen egyedül jártam iskolába, egyedül mentem le a boltba vásárolni... De nem én vagyok/voltam az egyetlen. A most már felnőtt hugom pl még a mai napig nem tud egyedül rendesen bevásárolni... Szóval ezt az anyukának kell tudnia megítélni, hogy 5-10 perc alatt lehet-e gond a gyerekekkel.
2013. márc. 10. 15:11
 50/57 porcukormókus ***** válasza:
37%
Hat ennyi erovel a volt pasimat se kellett volna egyedul hagyni egy percre se... Csinalt nekem meglepi vacsit; feltette az olajat melegedni, majd elhaladt tronolni. Nana h kigyulladt.. Es mivel nagyon okos fiu volt, fedo helyett raboritott egy tal vizet.. Na ekkor kapott langra a fuggony is.. :D :D
2013. márc. 10. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!