Lemennétek a boltba ami a ház alatt van (társasház) 10 perc kb. amíg fent vannak a lakásban 6,4 és 2 éves gyerekeid?
ugyan nekem nincsen gyerekem,de úgy gondolom,hogy egy 6,4,2 éves gyerek nem olyan kicsi már,hogy ne lehessen őket otthagyni 10 percre. meg kell nekik szépen mondani hogy anya mindjárt jön,lemegy a boltba kenyérért.ennyi.
az meg hogy valaki azzal dobálózik hogy lehet venni előre több pelenkát,meg fagyassza le a kenyeret...szégyellhetitek magatokat,nem mindenkinek telik rá hogy egy tonna pelust vegyen egyszerre,csak mert egyszer biztos elfogy.a fagyasztott kenyeret meg sok ember nem szereti.
dehát na,üljetek csak a gyerek mellett míg 20 éves nem lesz,nehogy valami baja legyen :))
NEM!!!...
A 10-12 év alatti gyerekek abszolút megbízhatatlanok, akkor is képesek elképesztő dolgokat művelni, ha az ember ott van a lakásban velük!...
SOHA nem hagytam a gyerekeimet 12 éves koruk előtt 1 percre sem egyedül a lakásban, minden helyzetben megoldható, hogy vagy magammal viszem őket, vagy a szomszédot hívom át, vagy ismerőst hívok, vagy házhozszállítást kérek a boltból...
Minden megoldható, csak akarni kell... :-))
Csak szólok : mi annakidején két (10 és 12 éves!) fiú életét mentettük meg, amikor az utcán felfigyeltünk az egyik házból kiáramló füstre és lángokra...
Férjem berohant és kihozta a két rémült fiút, a közben előcsődült szomszédokkal meg eloltották a szobában a tüzet...
Kiderült, hogy a gyerekek szülei a kocsmában szórakoztak, a gyerekek meg a gyufával játszottak a lakásban...
Délután 5-6 óra tájban történt az eset, Isteni szerencse, hogy épp arra jártunk, mert amúgy elég néptelen az a környék... :-((
Egyik volt kolléganőm fia is 11 éves volt, amikor egyedül otthon felgyújtotta a fürdőszobájukat, szerencsére csak néhány száradó ruha égett le és a gyereknek sem lett semmi baja...
Szóval, nem igaz, hogy "egy 6 éves már elég nagy, el lehet neki magyarázni"... NEM!!!...
#45 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!