Mennyire népszerű a Hanga és a Zille név?
Figyelt kérdés
A környezetünkben én nem ismerek, de ugy országszerte érdekelne, hogy mennyire gyakori. Nagyon gyakori a vezeték nevünk és ezért valami ritka nevet szeretnénk.2013. márc. 9. 15:46
1/11 anonim válasza:
Pest m-i népszerű kisváros, Bp vonzáskörzete.
Hanga több is van a környezetünkben, Zillét nem ismerek.
2/11 anonim válasza:
Hangát is ismerek, Zillét is. Mondjuk Hangát csak 1-et Zillét 2-t de ez semmit se jelent mert nagyon ritka nevek.
3/11 anonim válasza:
Bp-en 1 Hangát ismerek, aki 3 éves múlt. Zillét nem ismerek. Szerintem nem gyakoriak.
4/11 anonim válasza:
Egyikből sem ismerek egyet sem.
5/11 anonim válasza:
Hanga nincs az ismeretségben, Zille 1.
Zalai kisváros
6/11 frászkarikaborsó válasza:
Hanga 1, Zille 0 ismerősöm van :)
7/11 anonim válasza:
Hanga 4 (0-3 év között, ill. egy már felnőtt - 30-as), Zille 2 (egyik felnőtt, 35 éves, másik 3 éves)
Budapest.
Szerintem a Hanga nem ritka, mostanában eléggé felkapták - legalábbis felénk.
8/11 anonim válasza:
Elég kis városban élek, van egy védőnő barátnőm, 2 körzet védőnője, és még pl nem hallott a Hanga névről :)
A városban én sem hallottam még ilyen nevű gyerekeket, de biztos vannak. Ha választanom kellene, a Hangára szavaznék, nyilván függ ez a vez. nevetektől is.
10/11 anonim válasza:
Szerintem Hangából van egyre több és a Zille a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!