Szülés utáni depresszió. Hogyan jöjjek ki belőle?
egy hónapja szültem. szeretem a gyerekemet ezzel nincsen gond. de a terhességem alatt sok negativ jelzőt kaptam másoktól -pl.anyós. hogy minek a gyerek, meg teljesen ellene volt -a mai napig leszarja az unokáját egyszer látta és fel se hiv meg minden... de mindegy nem ez a dolog.
első gyerek,lehet fáradt is vagyok,kevesett alszom... a páromtól is kicsit elhidegültem... -mert nem lehetett köztünk semmi és őszintén hiányzik a dolog -de még mindig nem lehet és ez is aggaszt -mert azért csak pasi és félek hogy megcsal... de ő mondta hogy sose tenné meg. a lakással is gondok vannak -beázott a szomszédtól én intézkedem. párom későn jön korán megy és teljesen egyedül vagyok. hiába van itt a gyerek azért más tudjátok hogy nem beszélek senkivel se. tejem sincsen -gondolom az állandó agyalás és kialvatlanság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!