Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni depresszió....

Szülés utáni depresszió. Hogyan jöjjek ki belőle?

Figyelt kérdés
sokszor sirok. sokszor rossz a kedvem, depis vagyok... gyógyszerek nélkül hogyan lehetne jobb?

2013. márc. 4. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a probléma?Mikor szültél?
2013. márc. 4. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor szültél? Írj valami konkrétumot is!
2013. márc. 4. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés, séta barátnővel, zenehallgatás, sok-sok pozitív gondolat-tudatosan!
2013. márc. 4. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:

egy hónapja szültem. szeretem a gyerekemet ezzel nincsen gond. de a terhességem alatt sok negativ jelzőt kaptam másoktól -pl.anyós. hogy minek a gyerek, meg teljesen ellene volt -a mai napig leszarja az unokáját egyszer látta és fel se hiv meg minden... de mindegy nem ez a dolog.

első gyerek,lehet fáradt is vagyok,kevesett alszom... a páromtól is kicsit elhidegültem... -mert nem lehetett köztünk semmi és őszintén hiányzik a dolog -de még mindig nem lehet és ez is aggaszt -mert azért csak pasi és félek hogy megcsal... de ő mondta hogy sose tenné meg. a lakással is gondok vannak -beázott a szomszédtól én intézkedem. párom későn jön korán megy és teljesen egyedül vagyok. hiába van itt a gyerek azért más tudjátok hogy nem beszélek senkivel se. tejem sincsen -gondolom az állandó agyalás és kialvatlanság miatt.

2013. márc. 4. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg anyukád tudna segíteni, az jó lenne. Ha mégsem, akkor beszélgess sokat barátnőkkel, aludj amennyit tudsz, pihend ki magad, amikor a baba is alszik. A párod pedig remélem legalább hétvégén segít neked! Az sokat számít!
2013. márc. 4. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbálj aludni, amikor a kicsi is alszik. A házimunka megvár. Próbálj segítséget kérni más rokonoktól , barátnőktől. Jön a jó idő sétáljatok sokat kint a napsütésben.
2013. márc. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!