Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egész éjszakás láz után, ti...

Egész éjszakás láz után, ti mivel kapjátok rendbe magatokat? A két kicsit el kéne látnom, de annyira kótyagos vagyok.

Figyelt kérdés
Segítség semmi, és örülök, ha 5-5perceket tudok "rodeózni", de még húz az ágy(nem vagyok lázas 5óta kb, "jobb" a közérzetem), tenném a dolgom. Tippek mivel lehetne rendbe kapnom magam.
2013. febr. 27. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Kávé, magas fehérje és rost tartalmú fehérje (mondjuk rántotta 2 tojásfehérjéből + 1 sárgájából rozskenyérrel és paradicsom/paprika) és hideg zuhany.
2013. febr. 27. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Jujj a tojásos megoldástól kicsit ódzkodom, tegnap egész nap hánytam, azért is lázasodtam be:(

Köszi az ötletet azért

2013. febr. 27. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Iszogass forró teát. Én pl a fokhagymától mindig jobban szoktam lenni. Beteg vagy, sajna a hirtelen gyógyulásra/jobb közérzetre nincs igazán jó praktika. 1-2 nap alatt helyre jössz, de igyál sok folyadékot, egyél mézet (legjobb a propoliszos), szedj C vitamint.

Jobbulást!

2013. febr. 27. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nátha vagy influenza miatt voltál lázas, akkor hagyd is a tojást!!! Meg a tejtermékeket, szénhidrátokat is, lassítják a gyógyulást!

Én is így vagyok, mint te, és még babás is vagyok. Tegnap vettem rendes zacskós teákat, csipkét és hársot, azt főztem fel, mézzel iszom. A hagymatea is nagyon hatásos, tegnap azt csináltam. És persze sok gyümölcsöt, zöldséget kell enni, már ami van most friss, plusz nem árt külön vitamin, főleg C vitamin.

Én azt csinálom, hogy a nappaliban fekszem le a kanapéra, ah rosszul vagyok, a gyerekek a szemem előtt játszanak. Ha minden kötél szakad, nézhetnek egy kis mesét a tévében, de arra meg folyton figyelnem kell, hogy nem adnak-e valami hülyeséget, mert két jó mese közt tutira van valami nem nekik való.

Nagyon figyelek arra, hogy egyszerre fáradjanak le, és ebéd után el tudjam őket altatni, akkor aztán ugrás az ágyba, és szunya!!

És persze imádkozom gyógyulásért. :) Jobbulást neked is!

2013. febr. 27. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Teázok, az jól is esik:) Aztán majd remélem hamar túl leszek rajta.

A kicsiknek a mesenézés hála egyszerű, csak azt tudják nézni amit letöltöttem nekik, hülyeséget nem tudnak nézni. Most pl süsü lesz a program, amíg kicsit rodeózok. Aztán amíg pihizek.

2013. febr. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!