Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Nem érzitek néha...

Anyukák! Nem érzitek néha pocsékul magatokat?

Figyelt kérdés
Bezártság, tél, monoton mindennapok, rohanás stb. nincs néha emiatt depis időszakotok? a kimozdulás hiányáról nem is beszélve.
2013. jan. 27. 12:30
 1/7 Baranka ***** válasza:
Én sajnos mindig így érzem magam. Pedig imádom a lányom, de olyan jó lenne nélküle valahova kimozdulni nélküle.
2013. jan. 27. 13:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is így érzek. Nem mindig de vannak időszakok mikor nagyon magam alatt vagyok.
2013. jan. 27. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 1 hónapja így érzem magam elég magam alatt vagyok,amúgy is elég érzékeny vagyok,és instabil a lelkivilágom,de ez a tél,ez az idő,hogy nem jutottam elszórakozni augusztus óta ez őrjítő.
2013. jan. 27. 13:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen és kézzel lábbal próbálok kimászni belőle nehogy átragadjon a lányomra a rossz kedvem de persze nem megy ilyen könnyen. vele se tudok így foglalkozni ahogy szeretnék. fodrász kozmetikus már azt se tudom hol lakik. még nagyszülőkre se tudom bízni.
2013. jan. 27. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit engem is megvisel, de mi bátran bízhatjuk a nagyszülőkre és hétvégenként néhány órát a férjemmel kettesben ki szoktunk mozdulni. Ez nagyon fel tud tölteni, de nekem az is jó, ha a gyerekkel együtt elmegyünk valahová. Csak ki a lakásból ez a lényeg. Elkezdtem járni szoliba és így szebbnek látom magam, ezért jobban érzem magam+az a 10perc pihenés is rengeteget jelent amíg fekszem a szoliba. Ez 1 héten 1-2-szer van.
2013. jan. 27. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
de. most is... pedig dolgozom, de ez a mókuskerék felőröl. meg a napsütés hiánya.
2013. jan. 29. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom ha majd jobb lesz az idő a kedvem is jobb lesz talán. ez a bezártság nagyon rossz..
2013. jan. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!