Éreztétek már pocsékul magatokat azért, mert rossz volt a gyerek és megbűntettétek, de úgy éreztétek elvetettétek a sújkot?
Szavakra gondolok,de akár egy fenékreütés miatt is lehet egy szülőnek lekiismeretfurdalása...
Én most pont így vagyok,a kisfiam a vadonatúj szandálba amit csak "fel akart próbálni",kiosont az udvarra amíg a testvérét etettem,hiába kértem,hogy ne menjen az udvarra az új szandálban, ráült a kerékpárjára,majd a szandál orrával fékezte magát le...a szandál persze jól tönkrement,nem volt olcsó szandál,legalábbis a mi pénztárcánkhoz képest egyáltalán nem.
Kiabáltam,behúztam a házba,sírt szerencsétlen...annyira rosszul érzem most magam...fene egye meg ezt a szandált,már nem is érdekel,hogy tönkrement.
Már ki akartam írni hasonló kérdést... :)
Az a baj, én is olyan könnyen felkapom a vizet...
És sajnos türelmetlen a természetem is...
Nagyon sokszor van lelkiismeret-furdalásom, pedig mindig megfogadom hogy, nem fogok neki ilyeneket mondani, nem kiabálok vele... :(
Azt szeretném, hogy csodás gyermekkora legyen és jó ember is váljon belőle.
Próbálkozom... :)
Sajna sokszor történik ilyen, lányom nagyon nagyon eleven. De nekem sincsenek kötélből az idegeim, sajna....
Aki néha nem érez ilyet, nem is jó anya...
én akkor voltam így mikor nem akart enni a gyerekem és sírt, hisztizett én meg kiabáltam és kitaszigáltam a konyhából, hogy akkor nem kell ott lenni ha nem eszik. Utána rájöttem, hogy elsóztam a kajáját:( Ne tudd meg milyen lelkifurdalásom volt.
Rajtad nem is csodálkozom jó hogy elszakad a cérna 2 gyereknél, nekem néha az egyel is nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!