30 hetes vagyok,minden bajom van már(és lesz is még:S hatalmas hasam van). De ma légszomj gyötör,rémes közérzet,szívem ugrál,le akar szakadni a hasam,folyton keményedek,menzi szerű("mindjárt megjön"érzés)derékfájás is volt ma,fáradékony vagyok. Front van vagy mi? Második baba,elsőt könnyebben viseltem:S Meséljetek ti hogy vagytok?
2011. ápr. 30. 20:12
1/9 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok.De kb én is igy érzem magam főleg a közérzetem elég rossz kedvem is van és mindent tehernek élek meg .remélem hamaosan elmúlik
2011. ápr. 30. 20:31
2/9 anonim válasza:
Szia :) 37. hétben vagyok, és a mai nap az borzalom. :( Szerintem front van. Leszakad mindenem, a babó egész nap ficánkol, persze a hólyagomat szereti püfölni, elnyomott egy eret a lábamban, amitől kb minden második lépésnél beleszúr a bal combomba a fájdalom, szintén fulladok, és nekem is második babó. Én sem emlékszem, hogy az elsővel ennyit kínlódtam volna a végén, akkor is nehéz volt, de most a 32-ik héttől maga a pokol. Ma már bőgtem is ( pedig minden vagyok csak kényes nem, és a fájdalomküszöböm is magasabb mint az átlag ), hogy ha napokon belűl nem bújik ki a baba, én nem tudom már mit csinálok, de ezt így ebben a formában egyszerűen nem bírom tovább. Se állni, se ülni, se feküdni nem tudok, ha mennem kell, az meg egy külön élményszámba megy. Már rég beékelődött a feje, nyomja a medecencecsontomat hetek óta, és semmi nem segít.:( Remélem jövő héten már meglesz, mert ez így minden csak nem élet.
2011. ápr. 30. 20:36
3/9 anonim válasza:
Szörnyen érzem magam én is. Bár még csak a 8. hétben járok, de már 3szor is kijött minden. Eddig még nem voltam ilyen rosszul, lehet hogy tényleg a front. :S
Kitartást!
2011. ápr. 30. 21:15
4/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én is a 37. hétben vagyok, ma már szülni készültem. Nagyon álmos vagyok 3 napja, nagyon hamar elfáradok, minimális gyaloglástól fáj a talpam, lábam, vizesedek, ég a gyomrom.
Ma majd leszakadt az óriás hasam, lüktetett, húzódozott, most este mensiszerű tompa fájdalmaim voltak 25 percenként... be is pánikoltam, hogy akkor most megyünk a kórházba???
2011. máj. 1. 00:32
5/9 anonim válasza:
Ha hiszitek ha nem kicsit megnyugtatott ez a kérdés. Tegnap egész nap bőgtem, tiszta depi voltam semmi nem volt jó. Reggel felkeltem, majd vissza az ágyba , és egész délelőtt aludtam. Sose volt még ilyen. Egész nap ment benn a szamba. De jó tudni, hogy "csak" az időjárás... 25 hetes vagyok nagyon-nagyon sok nyűggel.... megvan még a hányinger reggeltől estig, savam van , húzódik a pocak embertelenül zsibbadnak a kezeim, és alig bírok ülni úgy fáj a farok csontom :-(
De nagyon vártam már, ne értsetek félre, csak azt hittem egy kicsit könnyebb lesz.
2011. máj. 1. 06:10
6/9 anonim válasza:
Szia! Mint az előző válaszoló, kicsit én is "örülök" ennek a kérdésnek. A tegnapi napom nekem is katasztrófa volt. 25 hetes terhes vagyok, egész nap nehezen vettem a levegőt, depis voltam, még bőgtem is egész délután, és a hasam is olyan kényelmetlen volt. Folyamatosan pisilnem kellett, majd leszakadt a derekem és nagyon fájt a lábam. Úgy látszik, tényleg volt valami a levegőben, mára azért már lényegesen jobb a helyzet, bár még azért nem tökéletes. De talán majd holnapra.
2011. máj. 1. 10:34
7/9 anonim válasza:
sziasztok
32 hetet kezdem holnap.ráadásul terhesség alatt először beteg vagyok légcső hurut
gyógyszert nem kapok a méz meg a tea már a fülemen folyik ki
1 hete tart
az én kicsi Fiam meg nem áll
levegőt nem kapok és ehhez jön még amiket leírtatok
kitartás csajok
szerdán kisüt a nap és mind jobban leszünk
Boldog anyák napját mindenkinek!-)
2011. máj. 1. 11:00
8/9 anonim válasza:
Én tegnap úgy ordítottam a szobafestővel, hogy azt hittem, hozzávágom a kulcscsomómat. Igaz, elég szemét is volt, de ez a reakció eléggé eltúlzott volt. Éreztem, hogy vissza kéne venni, de akkor már nem volt visszaút, tomboltam, és ordítottam vele, elmondtam mindennek... Ez nem én vagyok, ugye? Nyugtassatok meg... (???)
Néha azt érzem, hogy szétrobbanok, máskor meg mennyei nyugalom áraszt el... Ezt hívják egyeseknél terhességnek? :S
2011. máj. 1. 11:39
9/9 A kérdező kommentje:
Jó olvasni,hogy nem vok.egyedül. Tegnap egész éjjel nem aludtam,remélem ma jobban fogok:) Rémes közérzet,fejfájás és nehéz légzés ma is volt. Nem így képzeltem május 1-et,de azért lementünk sétálni délután. Mindenkinek kitartást és könnyű szülést kívánok!:) Én szerdán megyek 4D-re,csütörtökön meg dokihoz,remélem minden OK lesz. Aztán 36.héten még újabb labor,vizelettenyésztés,kenetvétel és első NST. Arra gondolok,hogy már nincs sok hátra. És megérzésem szerint ez alkalommal már nem húzom a 41.hétig,amit nem is bánok:) Még egyszer minden jót kívánok mindenkinek!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!