Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismamik hogy érzitek...

36 hetes kismamik hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Én tegnap óta alig tudok menni,annyira bele nyilal a bal farcsontomba.Szóm szerint sántítok.

jó lenne már túllenni rajta,mert nagyon nehezen viselem már,alig tudok csinálni dolgokat akkora a hasam.

2011. júl. 25. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap leszek 36 hetes. Nekem leginkább az üléssel ill. az alvással van problémám. Ülés közben a derekamnál valamint gerincem közepe tájékán annyira fáj, hogy képtelen vagyok hosszabb ideig ücsörögni. Hiába párnázom ki a széket, vagy igyekszem egyenes háttal ülni, borzalmas ... :( Alvás közben 5 percenként végzek helyváltoztató mozgást ... :-) Se jobb oldalon, se bal oldalon, se háton fekve nem jó, rettenetesen fáj! A párom megmasszírozott a hétvégén, na azon az éjszakán úgy aludtam mint a bunda (de lehet, hogy a kimerültség is közrejátszott.) Ma éjszaka végig rugdosott a bébim, hajnalban már elég pipa voltam rá, hogy lassan gyomorszájam sem marad. :-) Szóval érdekesek a napok, néha nagyon nyűgös vagyok, pedig nem szoktam panaszkodni, de hála Istennek vannak még olyan napok amikor viszonylag panaszmentes vagyok és tudom élvezni is a várandósságomat. Már nincsen sok hátra, kitartás!!! :-)Könnyű szülést és sok-sok egészséget, boldogságot kívánok Mindenkinek! :-)

2011. júl. 25. 17:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én összességében jól bírom magamat, bár a múlt héten azon sikerült behisztiznem, hogy nem sikerült felvennem a zoknimat.

Kissé nehezített lett a helyzet itthon, mert a férjem 10 napja eltörte a lábát, ma kapta meg a járógipszét. Holnaptól már tud segíteni nekem, a 2,5 éves nagy fiunkkal is tud majd foglalkozni.(fekvőgipsszel nehéz volt)

Ma fájt a derekam és az alhasam is, a babánk pedig jó nagyokat rugdos.Mindig macerál, hogy melyik oldalamon ne feküdjek.

2011. júl. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!