Babás Anyukák, akiknek nincs segítségük! Ti szépnek érzitek magatokat? Mit tesztek érte? Van némi időtök magatokra?
èn megpróbáltam ezeket össze hozni. Vissza festettem a hajamat az eredeti szinére, de így is kb 3 havonta kell festeni mert van sok öszhajam. De ezt akkor megteszem amikor valaki erre esik. (külföldön élünk kb 2-3havonta valaki azért meglátogat egy hétvégére)
Aztán este van idöm meg hétvégén akkor az apjuk itthon. Ilyenkor gyantázok. körmöt alapból nem lakkozok mert vagy müköröm van amit szinte hetente kell kezelni a simáról meg 2 nap alatt lepattog, így sima körmeim vannak.
karácsonyra kaptam egy szoba biciglit, ezt 2-3 naponta tekerem, és rengeteget étálok a gyerekekkel. elsö lányom születése után jobb volt, vele óriási sétákra mentem míg aludt, dirakt hegynek indultam, hogy jól elfáradjak.
Szerintem ami nehezebb az egyedül lét mert ez befásulást okoz. ekkor nekem sincs semmihez sem kedvem.
Én itthon gyantázok alvásidőben, szedem a szemöldököm, reggeli rutinom része a korrektor- szempillaspirál(ezt magamra kötött babával is meg tudom csinálni:D), körömlakk csak azóta van újra, hogy bölcsis a lányom:), Rékára tornázom(20 perceseket), ezt is tudom gyerekkel együtt/ mellett(nagyon szerette a lányom, jót röhögcsélt rajtam, mikor nagyobb lett akkor meg ő is csinálta a maga módján:) ), illetve a kutyával mozgunk minden nap.
Vágattam egy "dögös" rövid hajat,festenem szerencsére nem kell.
nekem a kicsi 2 honapos, 6-kor kel (egyszer ejszaka is), megetetem, sminkelek, belovom a hajam, es mire felkel a nagy (3 eves), en mar keszen vagyok. En naponta megyek emberek koze (ovi, bevasarlas, varos). Ritka, ha pocsek vagyok (ilyenkor nem megyek emberek koze).
Ahhoz, hogy csinos legyek, az is kell, hogy a ket lanyom nagyon jo gyerek.
amíg kicsi volt a fiam,vittem magammal a kozmetikushoz.saját házában volt szalonja,közel annyi idős gyereke van,mint a fiam,így nem volt gond.fél óra alatt végzünk,addig hozta a fia játékait
amikor két éves lett,akkor bölcsibe ment,én meg elkezdtem dolgozni
én ne hivatali munkarendben dolgozok,hanem 12 órázok,éjszakázok,így a pihenő napokon amikor a fiam oviban van,el tudom intézni a szépítkezést.ja amíg kicsi volt,szombaton mentem fodrászhoz,akkor Anyu tudott rá vigyázni
három hete elkezdtem edzőterembe is járni hetente háromszor.elviszem a fiam oviba,fél kileinckor már edzek 1,5 órát.utána rohanok bevásárolni,főzök,házimunkázok,aztán rohanok a fiamért.a délután a miénk,mindent megcsinálok,míg oviban van.nem adnám ezt a munkabeosztást ezer hivataliért sem.az éjszakázás mondjuk nehéz már 15 éve,de valamit valamiért
ha hivataliban dolgoznék,tuti nem tudnék eljárni edzőterembe sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!