Anyukák, akiknek nincs segítségük! Hogyan oldjátok meg az óvodába járatást, ha betegek (pl. láz, szédülés, erőtlenség) vagytok, vagy van otthon még egy kisebb beteg baba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 18:01
1/5 anonim válasza:
Beteg nem szoktam lenni. De 3 gyerekem van és az ovi sincs közel így ha egyik beteg akkor senki se megy. Így aztán gyakorlatilag ha átlagot vonok 4 hétből 2t járnak. Most még itthon vagyok addig oké de hogy hogy lesz ez mikor már dolgozni fogok (nemsoká eljön ez) akkor nem tudom hogy lesz.
2/5 anonim válasza:
Én se szoktam nagyon beteg lenni . Nekem is 3 gyerekem van . Hasonló a helyzet , elég keveset járnak míg itthon vagyo maradjanak csak . Ha majd visza megyek , akkor nem tudom talán majd veszek ki szabit , meg apuka .
3/5 A kérdező kommentje:
Én sem voltam egy beteges típus, egészen addig, amíg a lányom el nem kezdte az ovit... (egész életem alatt összesen max. 5 napot hiányoztam a suliból, munkahelyről egyáltalán nem). Most ledöntött a lábamról valami, 3 napig alig bírtam felállni, nemhogy tolni a babakocsit a 10 kilós babámmal, amire még pluszban az ovis lányom is feláll. Az ovi meg így 20-25 percre van. :(
Így most nem mentünk, amikor apa se tudta vinni, csak odaszóltunk, hogy ne várjanak minket. De nem tudom, mennyire tolerálható ez....???
2013. jan. 13. 22:37
4/5 anonim válasza:
Pont ugyanígy vagyok ikrekkel.Sosem voltam beteg,de most valami elkapott,alig tudtam felkelni.Az volt a szerencsém,apa megvárt minket és elvitt autóval az óvodáig.Amúgy már újra betegség-gyanúsak a gyerekek is,úgyhogy ha bármelyikükön jelentkezik valami,már nem is megyünk.Mi is kb.2 hetente hiányzunk,nem tudom mi lesz,ha hamarosan dolgozni kezdek..(szerintem kirúgnak..)
5/5 A kérdező kommentje:
Na "megoldódott" a helyzet ismét: az ovist éjszaka érte el ez a valami, 37,8-at mértem neki, köhögéstől alig tudott visszaaludni. Szóval így már egyértelművé vált, hogy marad itthon mindenki. Aztán holnap reggel apa később megy, így elvisz minket a dokihoz nyitásra, aztán ha végeztünk, majd valahogy hazaevickélünk babakocsival, hóban...jó lesz...
2013. jan. 14. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!