Mi bajom van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Két hete fáj,de egy hete elkezdett görcsölni a hasam,éjszakánként nem tudok aludni annyira fáj,tegnap is 4-ig ültem összegömbölyödve,mert annyira fájt. Voltam háziorvosnál,azt mondta,hogy gyomorrontásom van. Diétáztam,ugyan úgy fájt,szerintem az epém megint csinálja az eszét,vettünk tegnap teát,direkt epére meg gyógyszert,azt is epére,délután tök jól voltam ahhoz képest (még mindig görcsölt a hasam,de nem annyiszor) aztán este megint rosszul lettem,úgy aludtam el,hogy azt álmodtam,hogy bevettem valami gyógyszert és jobban lettem.
Már párszor mondtam,hogy menjünk el a kórházba,pl. ma is,de ma úgyse tudnák megcsinálni a kivizsgálást,holnap nekem meg évnyitó és 3 órát kell ülni a templomba,nem tudom,hogy fogom kibírni,főleg,hogy a hasam is megy :(
Kérlek segítsetek,nagyon el vagyok keseredve,nem tudom mit csináljak
A sürgésségire bármikor mehetsz,minden vizsgálatot megcsinálnak :) Vérvétel, uh, stb!
Tapasztalat
Voltam ma orvosnál azt mondta a doki,hogy rubeólás vagyok és hogy nem jött ki rajtam rendesen,hogy bennem lappang,pénteken megyünk vissza,hogy megnézze,hogy jobban vagyok-e,aztán hétfőn meg vissza kell menni a széklet,vizelet eredményekért. Már nem görcsöl a hasam,jobban is érzem magam hál'istennek,már nagyon untam,és ha minden jól megy kedden mehetek is suliba :)
Azért írtam le mindezt,hogyha valakinek netán ugyan ezek a tünetei lennének,akkor menjen minél hamarabb orvoshoz és ne halogassa hetekig,mint én.
Juuuj...ezek nagyon durvák :( Vesekő...a másik nekm tudom.
Jobbulást!!!
Nagyon szépen köszönöm!
A gomba az valami vírus féleség,attól ment a hasam meg görcsölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!