Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Értesítenétek az apukát a...

Értesítenétek az apukát a kislánya születéséről, ha nem akarja elismerni?

Figyelt kérdés

4 hónapos kapcsolat után lettem terhes, ő elvette volna, én viszont mindenképp megtartottam. Mióta mondtam neki, hogy gyerekünk lesz, azóta nem beszéltünk, elég csúnyán váltunk el (telefonon). :-( Írnátok neki, vagy felhívnátok a helyemben? Nem akarok töle semmit, gerektartás sem...

39+2 hetes kismami.

2009. szept. 10. 09:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom én vagyok az, aki Love Storyt remélt... Nagyon erősnek kell most lenned, de ezt szerintem tudod. Van vlk melletted? Szülők, barátok? Nagyon szívesen fogadok tőled privát emailt is, ha szeretnéd, hogy vlk meghallgasson, vagy ha bármiben segíthetek...:-((
2009. szept. 25. 13:20
 32/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer!

Love Story-ra nem számítottam, de erre végképpen nem.

Pcos voltam, nem volt rendszeres a menzim.:-( Szedtem elötte fogamzásgátlót, de decembertől nem. Ő meg nem szereti az óvszert. Megszakítással védekeztünk, de nem jött be, úgy tünik!

Boldog vagyok hogy van egy szépséges kislányom! Nem hiányzik. Most a pnze sem, de ezen még gondolkodom.

2009. szept. 25. 13:40
 33/51 anonim ***** válasza:
66%

Jól van ügyesen cselekedtél,gratulálok Flórához.Azért az elég gáz,hogy Miszter Spermadonor 42 évesen ennyi ésszel rendelkezzen,ráadásul ez a flegma beszéd.Tudom te em,de én tuti agyonvertem volna:)A lemondó nyilatkozatot pedig mindenképp írasd alá vele és remélem,hogy mondtad a kórházban,hogy az apa helyére ismeretlent írjanak.Egy ilyen pasival ne verjen meg többet az isten,viszont én örülök,hogy megtartottad,mert a PCO tényleg olyan,hogy nem biztos,hogy utána lehetett volna egy Flórád:)

Azért tényleg,olyan hihetetlen,hogy 42 évesen ilyen felelőtlen egy pasi,tudta jól,hogy a megszakítás nem védekezés áhhh kész.Az én kedvesen 20 évesen több ésszel rendelkezik és megbízható felelős apa,igaz nálunk is becsúszott Abigél,de mi védekeztünk óvszerrel,csak beleestünk abba az 1-2 %-ba ami a dobozon fel van tűntetve.De meg nem fordult a fejében,hogy elvetessük,sőt,ő találta meg illetve tudta meg előbb,hogy terhes vagyok mert ott felejtettem a szekrényen láttatlanul,ő közölte velem BOldogan(!),hogy kis MiniManónk lesz:)

tényleg gratu neked és sok boldogságot:)

Ada és Abi:)

2009. szept. 25. 14:15
 34/51 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Az a " Nem érdekeltek, sajnálom" sms nagyon durva...

De előre szólok, nem fog tetszeni, amit most írni fogok. De nem bírom a véleményemet magamban tartani:

Lányok!! Ti hosszú távra nem tudtok gondolni??? Hogy lehet ilyen írni kedves kérdező, hogy 4 hónapos kapcsolta, 42 évesen is gyerek blabla, de "legalább összehoztunk egy kiscsodát együtt"??? Ez szted ilyen egyszerű? Összehozni egy bébit, aztán majd lesz vhogy apa nélkül is? Egy gyereknek JOGA va naz apjához is ,ezért az anyjának, neked KÖTELESSÉGED lett volna megválasztani, kivel fekszel össze, és hogy védekeztek e? Ne mszereti a gumit? és akkor mi van? Ha anélkül nem hajlandó szexelni, akkor menjen isten hírével nem?? Nem így kéne gondolkodnia egy felnőtt embernek?

Könnyá játszadozni egy kis élettel, de majd de jó lesz neki apa nélkül felnőni....megsúgom nagyon rossz lesz neki, én is apa nélkül nőttem fel, más okból és szar volt!

Tény és való, ez a pasi egy felelőtlen gonosz ember, de te sem vagy sokkal jobb, hogy hagytad, hogy gyereket csináljon neked egy ilyen alak.

A másik? Semmi köze a gyerektartásnak a láthatáshoz, én értek a joghoz, ha akarja valóban el tudja intézni, hogy láthassa a gyereket, akkor is, ha nem fizet semmit.

És szerintetek jó pereskedni? Tudod mennyi perköltséggel jár egy ilyen per? Én tudom, ha akarod mondok neked összeget, És a lelki költségek? A folyamatos tárgyalásra járás, idegesség, hogy látni kell a pasit? A veszekedések a stressz a gyűlölködés? Szerinted ezek jó dolgok? Belegondoltok mivel jár egy per, mielőtt ilyen könnyedén vagdalkóztok a szavakkal?

Nagyon könnyelműek vagytok itt páran azt kell mondani. Gyereket nem így kell vállalni, hanem családban, szeretetben, felelősségteljesen. Sajnos kedves kérdező, rád ezek nem igazak...

Gratulálok a picihez, mert egy babának mindig örülni kell. De sajnállak titeket nagyon...nem lesz így nektek jó.

Ha felelősebben gondolkodtál volna, lehetett volna babád egy olyan pasitól, aki megérdemli. Most pedig élhetsz csonka családban egy ártatlan kislánnyal, aki nem tehet róla, hogy nem lesz apukája, pedig megérdemelné....

Elnézést az őszinteségemért, remélem elgondolkozol rajta egy picit.

2009. szept. 25. 18:44
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szemét ember.

sajnállak.

legyetek boldogok nagyon. :)

2009. szept. 25. 19:49
 36/51 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon rosszul hangzik a 18:44-es válaszoló véleménye, de sajnos igaza van :(

Amikor nem védekeztél, akkor már meghoztad 50%-ban a döntést arról, hogy a kislányod apa nélkül nőjjön fel :(

Remélem hamar találsz valakit, aki pótolja az apukát és teljes életet fogtok élni így is! Én drukkolok :)

2009. szept. 25. 20:46
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Miért a hapsi egy szemét állat? Se ő, se a kérdező nem védekezett, illetve a vak szerencsére bízták magukat, és nem jött be. Nem tudom kérdező mégis mit vártál, mire számítottál, mikor egyértelműen közölte, hogy ő nem akarja a gyereket? Ha tetszik, ha nem sarokba szorítottad. Ha meg eldöntötted, hogy neked egyedül is kell ez a gyerek, akkor egyedül viseld a gondját. Nem kell a pasast semmilyen formában "zsarolgatni" És a kérdésedre a válaszom. Ha valóban nem akarnék tőle semmit, nem írnék neki, nem keresném, és nem hívnám fel. De a pénze sem kellene. Őneki Te sosem a gyereke anyja leszel, hanem az a szemét nő, aki megszívatta a gyerekkel.
2009. szept. 25. 21:05
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy van a dolog, azt jogilag rendezni kell, később örülni fogsz neki. Ha nem akarsz gyerektartást, és semmi egyebet ettől az embertől, akkor írja alá a lemondó nyilatkozatot (amúgy is fognak majd hívni a gyámügyesek, ha nincs az anyakönyvi kivonatban apa megnevezve, tapasztalaból tudom), és akkor hivatalosan is semmi közötök nem lesz egymáshoz a gyerek révén sem. Mert ha nem ír lemondó nyilatkozatot, akkor élete során bármikor jöhet azzal, hogy meggondolta magát, akkor is, ha neked már rág lesz egy rendes kedves férjed, akit szeretsz, akár 10 év múlva is, és az apuka akkor dönt úgy, hogy na ő most mintaapa lesz.Gondolom erre nincs szüksége senkinek, szóval tessék csak íratni egy lemondó nyilatkozatot és kész passz. Én már bánom, hogy ezt nem tettem meg, sőt, hagytam hogy apai elismerő nyilatkozatot tegyen a fiam apja (én vagyok az, akinek a 2 éves fiát 1 éve nem látta az apja - mellesleg előtte is 1 év alatt 3szor).
2009. szept. 26. 00:29
 39/51 anonim ***** válasza:
Én küldenék..
2009. szept. 26. 13:55
 40/51 anonim ***** válasza:
63%

A 18:44 -est kérdezném. Akinek nem jön össze a boldog párkapcsolat, az mondjon le a gyerekről is??? Azért mert Te boldogtalan voltál, más nem biztos, hogy az lesz.

Én sem az édesapámmal nőttem fel és köszönöm jól vagyok.

És ezek után is lett párom (már 11 éve) és van egy 14 hónapos babám.

Valakinek összejön, valakinek nem, de attól még lehet boldog a gyerek is. Szerintem.

A kérdezőnek gratulálok a babához!! És sok boldogságot kívánok hozzá. Szerintem jól döntöttél, hogy megtartottad, főleg az előzményeket ismerve. :)

2009. szept. 26. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!