Pár hét és szülni fogok. Párom az expárja és a 17 éves lánya születéséről beszél egyfolytában mindenkinek. Mit tennétek?
Sziasztok!
Pár hét múlva szülni fogunk és párom az expárja és a 17 éves lánya születéséről beszél egyfolytában mindenkinek. Nem is a kicsinkről dicsekszik, hanem a múltját beszéli, hogy mi volt még akkor.
Ti is voltatok hasonló cipőben?
Hiába szóltam már rá. Azt mondja az a múlt és mindig arról beszél és beszédjéből kitűnik, hogy Őket nagyon szerette és mintha jobban is várta volna.
Ti mit tennétek?
Köszönöm.
Remélhetőleg az új baba új emlékeket ébreszt benne és pár hét múlva már a kisbabáról beszél .
Nem tartom bajnak mert a pocakban levő gyermekével még nincs ilyen élménye most emlékszik.
A páromnak az előző házasságából 3 gyermeke van. 17, 14, 11 évesek. Tőlem van 2,5 éves és egy 1 hónapos.
Most az 5. gyermeke születésénél marha laza volt. Már megszokta.
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Örülj, hogy szereti a gyermekét. Én akkor lennék csalódott, ha nem beszélne a gyermekeiről.
És hidd el, hogy ha pici megszületik, róla is fog beszélni. Ne szomorkodj emiatt.
Minden jót!
Válaszaitokból megértem, köszönöm.
De azt elfelejtettem megírni, hogy nekünk is van már egy közös 4 éves kislányunk és nem Ő róla beszél, hanem a nagyobb 17 éves lánya születéséről.
Terhességem ideje alatt is előfordult, hogy fel felhozta, hogy az exe mit és hogyan kívánt, amikor megvettem magamnak valami fincsit.
A páromnak mondtam, hogy nekem ez nem kellemes, de Ő azt mondta ez márcsak a múltja.
Az nagyon rossz lehet, ha lazán veszi. Az olyan érzés, mintha már az újnak nem is tudna úgy örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!