Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Értesítenétek az apukát a...

Értesítenétek az apukát a kislánya születéséről, ha nem akarja elismerni?

Figyelt kérdés

4 hónapos kapcsolat után lettem terhes, ő elvette volna, én viszont mindenképp megtartottam. Mióta mondtam neki, hogy gyerekünk lesz, azóta nem beszéltünk, elég csúnyán váltunk el (telefonon). :-( Írnátok neki, vagy felhívnátok a helyemben? Nem akarok töle semmit, gerektartás sem...

39+2 hetes kismami.

2009. szept. 10. 09:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

szept. 18-án megszülettünk a kislányommal! Írtunk apukának képet is küldtem, még az nap. Nagyon hasonlít az apára! :-( A válasza ez volt: "Nem érdekeltek! Sajnálom."

Azt a "Sajnálom"-ot nem értem. Kicsit undorító szerintem ez a reakció. Azt hiszem, ennyi a részemről. Nem tiudom a lányomnak mit mondja, majd... :-(

2009. szept. 25. 11:03
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és keritenék egy ügyvédet, elinditanám az apasági eljárást, és igényelnék tőle gyerektartást. Ha te semmi ilyet nem akarsz, az szerintem a fejed homokba dugása. Attól még a gyereknek ő az apja, nem ártana, ha tartanák a kapcsolatot, ezen kivül érezze már a súlyát a helyzetnek. De ha tényleg nem akarod, hogy igy legyen, akkor viszont felejtsd el, ne irogass neki semmit.
2009. szept. 25. 11:10
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem könnyű. :( Szemét dolog, amit művel, én pont emiatt írtam, hogy egy szót sem szólnék neki. Egész egyszerűen nem érdemli meg, és ezek szerint őt sem érdekli egyáltalán a dolog.

A babához gratula, ha majd nagyobb lesz szerintem akkor meséld el neki, addigra meg úgyis lesz új párod, aki sajátjaként fogja nevelni a lányodat.

És innentől minden elérhetőségét kitörölném annak az illetőnek, sőt még az utcán is elmennék mellette, anélkül, hogy mutatnám, hogy felismertem.

További minden jót! :)

2009. szept. 25. 11:25
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Ja. és innentől felejtsd el 'apának' szólítani. ő nem apa.
2009. szept. 25. 11:26
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém....nagyon sajnálom!

Viszont a kislányod előbb utóbb kiváncsi lesz az apukájára!

Én megcsináltatnám az apaságit,(pláne hogy most még ingyenes a bíróság által) és gyerektartásra is igényt tartanék ha nem is nyúlnék hozzá eltenném a gyerekemnek ki tudja mi lesz pl.10-15 év múlva!Mivel nem érdekli a gyermek ne aggódj ő nem fogja kérni a láthatást!

Kívánok Neked nagyon sok örömöt és boldogságot a kislányodhoz akár hogy döntesz is!

2009. szept. 25. 11:30
 26/51 anonim ***** válasza:
51%
Egy kéthetes kisbab mellett még ne gondolkodj azon, hogy mit mondasz majd neki, hogy hol az apukája. Lehet, addig összehoz a sors valakivel, aki apja helyett apja lesz. Én abszolút nem bolygatnék ezügyben semmit. Se lemondó nyilatkozat, se gyerektartás semmi. Nem érdeklitek őt, te is azt írtad, hogy nem akarsz gyerektartást. Tudtad, hogy mit vállalsz, nem fogsz tudni az érzelmeire hatni.
2009. szept. 25. 11:45
 27/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem a semmi, néha több... :-) Flórának elmesélem majd mi, hogy történt, biztos megért majd.remélem nem okoz majd neki lelki problámát, hogy az illető nem akarta.

2009. szept. 25. 12:13
 28/51 anonim ***** válasza:

Jobb lesz nektek ketten a kisbabáddal! Sok erőt és kitartást, és főleg: rengeteg szeretetet kívánok hozzá!

A volt párodat meg felejtsd el! Mármint teljesen nem tudod, nyilvánvaló, de ne foglalkozz vele egyáltalán, mintha nem is létezne. Az ilyen "kapcsolatnak", mint amilyen lehetne vele, nincs semmi értelme.

2009. szept. 25. 12:14
 29/51 anonim ***** válasza:
50%
Jaj istenem :(
2009. szept. 25. 12:20
 30/51 anonim ***** válasza:

Eddig számomra kétséges volt, hogy érdeme-e a tartásdíjjal szenvedni, de most már nincs. Egyértelműen tatásdíjra kényszeríteném. Már csak azért is, hátha tanul belőle és legközelebb húz egy gumit a farkára és talán megkímél így az élet más nőket.

Megkérdezhetem, hogy miért nem védekeztél? Nem kötekszem, vagy okoskodom vagy számonkérek, csak érdekelne.

2009. szept. 25. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!