Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Értesítenétek az apukát a...

Értesítenétek az apukát a kislánya születéséről, ha nem akarja elismerni?

Figyelt kérdés

4 hónapos kapcsolat után lettem terhes, ő elvette volna, én viszont mindenképp megtartottam. Mióta mondtam neki, hogy gyerekünk lesz, azóta nem beszéltünk, elég csúnyán váltunk el (telefonon). :-( Írnátok neki, vagy felhívnátok a helyemben? Nem akarok töle semmit, gerektartás sem...

39+2 hetes kismami.

2009. szept. 10. 09:59
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
58%
Én egy sms-t küldenék a nevével és az adataival (súly, cm). De nem cifráznám, csak közölném.
2009. szept. 10. 10:03
 2/51 anonim ***** válasza:
77%
NEM!!!!Semmi értelme!!!Könnyű szülést,boldog babázást kívánok és egy megértő,szerető társat:)
2009. szept. 10. 10:04
 3/51 anonim ***** válasza:
38%
Védekezés nélkül lettél terhes? Mert ha igen, akkor ugyanúgy hibás ő is, és kényszeríteném a gyerektartásra. Ha védekeztetek és úgy lettél terhes akkor nem szólj neki, akkor ez csak a te döntésed, vállald. Meg hát ugye nem is érdekli a baba.
2009. szept. 10. 10:05
 4/51 anonim ***** válasza:
81%

Egy ilyen féregnek aki otthagyja a saját gyerekét? Soha.

Ám a gyerektartást fontold meg, mert minden fillér számít. Ha már megcsinálta a gyereket, akkor gondoskodjon is róla.

2009. szept. 10. 10:06
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem szólnék neki.
2009. szept. 10. 10:10
 6/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem védekeztünk, mert ő nem szereti, de kérdezte, hogy szedek e bogyót, mondtam, hogy nem. Pco-s voltam és alig menstruáltam, csak hébe-hóba. Amikor megmondtam, hogy babánk lesz, azt mondta, hogy neki nem is lehet gyereke. Nem érdemelné meg, hogy tudjon a lányáról, csak gondoltam, hátha büntudata lesz és csinál valami hasznosat. Pereskedni nem szeretnék, mert úgy tudom, ha fizat gyerektartást, akkor a láthatás is jár neki, ezt meg nem biztos, hogy szeretném.

2009. szept. 10. 10:13
 7/51 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ilyen reakíció mellett nem kell aggódnod azért hogy látni szeretné a babát. Ez egy felelőtlen gyerek, azt persze bevéllalta hogy óvszer nélkül kefél de a felelősséget már nem vállalta. Szerintem mindenképpen megéri a per, és ha mégis észhez térne akkor jobban jár a gyerek mert apa azért jó ha van. Így vagy úgy, de a pénz jó ha van, pláne hogy ez majd jó lecke lesz az apának is.
2009. szept. 10. 10:32
 8/51 anonim ***** válasza:

Én egy sms-t küldenék. Nem ilyen "megszületett a kisfiad/lányod" típusút, hanem csak a tényt és az adatokat.

Ha nem védekezett, akkor fizessen tartásdíjat, ez tiszta sor. Itt most nem a te büszkeségedről van szó, hanem a gyerekről, tőle nem vonhatod meg a pénzt.

Ha nem akarja látni, akkor tartásdíj mellet sem akarja majd. Ha meg mégis kiváncsi rá, akkor meg joga van hozzá és el fogja intézni.

2009. szept. 10. 10:40
 9/51 anonim ***** válasza:
86%

Egy utolsó esély mindenkinek jár, tudok olyan párról, akik szintén így voltak és most boldog házasok, útban a második. Azért a pasit is meg lehet érteni, 4 hónap után, odaállítasz, hogy gyereked lesz tőle, hát.... na.

Nem tudhatod mi jár a fejében, én adnék esélyt, legalább egy sms-nyit a gyerekemnek, hogy megismerje az apját.

A férfiak büszkesége határtalan, de a gyermekük iránti szeretetük is az tud lenni... HAJRÁ! Én szorítok, hogy megismerje a picit!

2009. szept. 10. 10:53
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten hibásak vagytok, egyikőtök sem védekezett és most a gyerek miattatok szív.

Nem értem miért kellene megértést tanusítani az apával szemben. Ha ennyire zavarja az óvszer, akkor viselje a következményeit, mint ahogy az anyuka is viseli.

2009. szept. 10. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!