Vagytok itt 20-24 éves fiatal anyukák? Lehetne pár kérdésem?
Hogyan telik egy napotok? mennyi idősek a gyerekeitek,ha több van ?Milyen sűrűn jártok el kikapcsolódni,szórakozni? Bölcsis,ovis már a gyereketek? Hol laktok otthon,albérletben,saját házban?Tanultok még?Jó szülőnek tartjátok magatokat? Terveztétek a babát?Jól telt az első időszak?
Érdekelne velem egykorúak milyen anyák,hogyan csinálják :) Előre is köszönöm a válaszokat!
25 éves vagyok, de azért remélem nem baj, ha írok.
Jövő hónapban lesz 2 és fél éves a fiam.
Igazából egyáltalán nem járok el kikapcsolódni vagy szórakozni. Nincs lehetőségem rá.
Még itthon van a fiam, majd szeptemberbe megy oviba.
Anyósoméknál élünk, de külön háztartásban, saját magunkat tartjuk el.
Mivel az eddigi végzettségeimmel nem tudtam elhelyezkedni, így most készülök egy újabb szakmát megszerezni, hogy nagyobb esélyem legyen elhelyezkedni akkor, mikor a fiam ovis lesz.
Nem tartom magam rossz szülőnek, de tökéletesnek sem. Vannak hibáim, de kinek nincsenek? Szeretem a fiamat tiszta szívemből, minden tőlünk telhetőt megadunk neki és rengeteget foglalkozunk vele.
Igen, terveztük a babát. Nagyon nehéz volt az első időszak. Császáros is voltam, majd utána beteg lettem, 3 hónapos sem volt a fiam, amikor újra műtöttek. És azóta is több egészségügyi problémám van, de már sokkal nagyobb a fiam, így jobban bírom. Ahogy elkezdett járni, azóta mindig sokkal könnyebb.
És úgy néz ki, hogy ő lesz az egyedüli, nem tervezünk, legalább is egyenlőre kis tesót. Nincs kizárva, de esélyesebb, hogy nem lesz több.
Szia.
24 éves vagyok, van egy 3 éves kisfiam és egy 7 honapos kislányom. Kisfiamat terveztük, kislanyomat nem, őt kb egy évvel későbbre gondoltuk, de örültünk.
Külön lakunk, de az elején szülőkkel laktunk, de mi tartottuk el magunkat. Ritkán járunk el külön a férjemmel, inkább 4esben szoktunk, ha meglatogatjuk a nagyszuloket, akkor szoktunk kicsit külön is elmenni moziba vagy barátokkal. Oviba szeptembertől megy a fiam, úgyhogy nem unatkozom itthon velük.
Erettsegim volt csak a szules előtt, úgyhogy mielőtt megszületett volna a kislányom letettem egy szakmát. Ha fiam ovis lesz, akkor pedig jön a nyelvtanulás.
Szia!20 éves vagyok,és 2,5 éves a kislányom.Nem volt tervezett,de nem gondolkodtam soha hogy elvetetem.Élvezem az anyaságot.Én kikapcsolódni,nem szoktam.Ha megyek is akkor 1 évbe egyszer az is szilveszterkor.Szeptemberbe megy oviba.Albérletben lakunk.Én még nem találtam munkát,de a párom dolgozik.Az első időszakba bele kellett még szoknom hogy állandó éjszakázás miegymás..
De szerencsésnek mondhatom magam mert már elég hamar végig aludta az éjszakát.Legtöbbször jó szülőnek érzem magam,de vannak olyan napok amikor nem.Most vagyok levelezőin,mivel ott hagytam a sulit.Tőlem sokan kérdezik hogy nem-e bántam meg?!De nem csinálnám most se másképp.én szeretem a gyerekem,és hiába hogy hamar szültem akkor is rendesen ellátom,meg komolyodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!