Fiatal anyukák, akik albérletbe, szülőkhöz szülték a babát, nem féltek, hogy mi lesz hosszútávon?
Albérletbe szültem,sem a párom sem az én szüleimhez nincs lehetőség menni. Igaz most saját(inkább a banké) lakásunk van,de 25évig fizetjük a hitelt.
Nem vagyunk házasok,és nem is tervezzük,egyszerűen nincs rá anyagi lehetőségünk!
Albérletbe szültem mind a négy gyerekemet, és eszünk ágában sincs saját lakást venni, mobilisak vagyunk. Ez csak ilyen magyar berögződés, hogy akkor vagy ember, ha saját lakásod van (az, hogy az valójában a banké, teljesen mellékes), szerencsére külföldön az is élhet jól, aki bérli a házát, nem a szegénység szimbóluma az albérlet.
Én is azt mondom, hogy biztos körülmények közé szüljünk, de nem kell annyira tartani az albérlettől.
Első vagyok. Én igazából megbántam hogy megvettük ezt a lakást! Mostani fejemmel biztos nem tenném,és maradnék albérletbe!
Nem kell tőle félni!
Albérletbe szültem,semmi hátrányát nem látom.Esküvőt a szüleink fizették,mert nekik ez fontos volt.
nem valószínű,hogy mostanában saját házba költözünk,majd ha jön az ihlet,hogy hol is szeretnénk letelepedni.Nem félek,h mi lesz hosszú távon,van megtakarításunk, a férjem jól keres,plusz én sem érzem magam elveszett embernek,szóval nincs bennem félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!