Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal anyukák, akik albérletb...

Fiatal anyukák, akik albérletbe, szülőkhöz szülték a babát, nem féltek, hogy mi lesz hosszútávon?

Figyelt kérdés
Van lehetőségetek belátható időn belül saját házba/lakásba költözni hárman(vagy több baba esetén többen)? Esküvőt miből álljátok?
2012. febr. 20. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Albérletbe szültem,sem a párom sem az én szüleimhez nincs lehetőség menni. Igaz most saját(inkább a banké) lakásunk van,de 25évig fizetjük a hitelt.

Nem vagyunk házasok,és nem is tervezzük,egyszerűen nincs rá anyagi lehetőségünk!

2012. febr. 20. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Albérletbe szültem mind a négy gyerekemet, és eszünk ágában sincs saját lakást venni, mobilisak vagyunk. Ez csak ilyen magyar berögződés, hogy akkor vagy ember, ha saját lakásod van (az, hogy az valójában a banké, teljesen mellékes), szerencsére külföldön az is élhet jól, aki bérli a házát, nem a szegénység szimbóluma az albérlet.

Én is azt mondom, hogy biztos körülmények közé szüljünk, de nem kell annyira tartani az albérlettől.

2012. febr. 20. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek hiteles a lakása és sajnos Magyarország elég Budapest centrikus, ezért nem mobilisak a magyarok. Kérdező ne izgulj, igazából szerintem ha szülőkhöz szülsz, akkor egy csomó pozitívuma van, lesz segítség, spórolni is tudtok, néha ki tudtok kettesben kapcsolódni stb. Könnyebb pénzt gyűjteni is az elinduláshoz.
2012. febr. 20. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a három gyermekünkkel lakunk albérletbe,aminek nyáron lejár a bérleti szerződése(szóbeli).Az én szüleim rég meghaltak(37 éves vagyok).Esélyem sincs hozzájuk költözni.Így marad az albérlet Hitelt nem akarunk.Saját lakás???Tényleg annyira fontos?Persze akkor nem kéne mindig költőzni de a három gyerek annyi örömet ad,hogy ez csak másod vagy harmad rendű kérdés nálunk.A párom anyukája egyedül kergetőzik 100nm2en.De a szabadság fontosabb.Senkivel nem egészséges együtt lakni.Ez az én hitem...
2012. febr. 20. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én igazából megbántam hogy megvettük ezt a lakást! Mostani fejemmel biztos nem tenném,és maradnék albérletbe!

Nem kell tőle félni!

2012. febr. 20. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi albérletben lakunk és most várjuk a 2. babánkat. Engem ez nem zavar annyira,mivel a mostani helyzetben semmivel sem jobb hitelt fizetni. Jóval kevesebb a lakbér mintha hitelünk lenne. Mostanában nem lesz sajátunk az biztos. Nem vagyunk házasok,mert nem tartjuk fontosnak. Én pl. pénzkidobásnak tartom inkább veszek valami hasznosat az árából. :)
2012. febr. 20. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Albérletbe szültem,semmi hátrányát nem látom.Esküvőt a szüleink fizették,mert nekik ez fontos volt.

nem valószínű,hogy mostanában saját házba költözünk,majd ha jön az ihlet,hogy hol is szeretnénk letelepedni.Nem félek,h mi lesz hosszú távon,van megtakarításunk, a férjem jól keres,plusz én sem érzem magam elveszett embernek,szóval nincs bennem félelem.

2012. febr. 20. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Albérletbe szültem, de semmi hátrányát nem látom. Nekem ez ugyanolyan otthon. Saját házunk akkor lesz, ha megnyerjük az 5öst... :) Esküvő most lesz, apukám felajánlotta, hogy fizeti az éttermi részt. A többit mi álljuk, az előző évi és az idei adóból, amit visszakapunk.
2012. febr. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!