Ha egy teafőzőbe egy filtert főzök ki állandóan minden nap, és azt issza az 1,5 éves babám az káros neki hosszútávon?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 21:16
2/7 anonim válasza:
Gondolom minden nap új teafiltert használsz!?Egyébként nekem az orvos azt mondta 2-hetente jó váltogatni a teákat,mindig más fajta,ízű,és heti 1x kamilla.
3/7 anonim válasza:
off: Hogyan készíted el, s milyen teákat isztok? Pl. earl grey ilyenkor már mehet?
Köszönöm.
4/7 A kérdező kommentje:
pickwick gyümölcs tea másfél hetente váltunk.. természetesen egy filter eyszer használatos
2012. febr. 10. 21:41
5/7 anonim válasza:
Earl Grey fekete tea, tehát teafin van benne, ami olyan mint a koffein, én nem adnék. Egyébként sok pickwik gyümölcs tea is teafin tartalmú, ha jól emlékszem de ebben nem vagyok biztos, viszont elég silány minőség. Miért nem naturland teát használsz inkább?
6/7 alaszka válasza:
A Pickwick gyümölcsteákban is feketetea van, ha elolvasod, és úgy kezdődik hogy tea, akkor az feketetea. Pickwick áron már jófajta gyümölcsteákat lehet kapni, amiben nincs tea, csak gyümölcs, csipkebogyó, stb. Én még a 4 évesemnek sem adok olyat, persze semmi baja nem lenne, de mondjuk ő sok teát iszik, és akkor már nem mindegy, így is elég élénk gyerek.
7/7 anonim válasza:
abba koffein van, nem a legjobb egy okkora gyereknek, ráadásul vízhajtó, tehát minuszba megy.
a pickwicknek van gyerekteája, azt igyátok vagy a teekannenak az összes gyümölcsöse koffeinmentes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!