Nem tudtok tanacsot adni hogy tudnam raszoktatni a jatszocumira a babamat? Allandoan cicin logna es persze mindig meg is kapja de csak dudlizik nagyon sok esetben es a mellbimbom neha mar faj.
Nálunk az jött be, hogy hasra fektettem, a feje alá tettem egy pelust és kicsit begyűrtem a pelust a cumi mellé, hogy ne essen ki, közben paskoltam a popóját, hogy elaludjon. :)) Így végre megszűnt a szenvedés és az állandó éjszakázás, cicin lógás, sírás rívás. Kb 1-2 hétig ez volt, utána elfogadta a cumit magától is, nem kellett erőszakolni. Nem tudom mennyi idős a babád, az enyém még kicsi volt, 3-4 hetes, mikor még át lehetett vágni így. Később a cumi semmi gondot nem okozott a szopizásban, fél évig csak a cicimet gyűrte, de kizárólag táplálkozás céljából, nagyon ritkán megnyugvás céljából. Arra ott volt a cumi.
Ja és ha háton alszik a drága, akkor érdemes magad mellé venni és fogni kicsit a cumit a szájában. Nálunk ezt a férjem csináltam, én inkább hasra szoktattam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!