Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek is "menekül" otthonról mióta baba van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem szinte soha nincs itthon. Sokat dolgozik (állandó éjszakás), de szabadidejében is mindig akad valami fontos elintéznivalója. Ha pedig tud elmegy valamelyik haverjához kikapcsolódni, mert "neki jár". Itthon meg persze fáradt és alszik. A gyermekünk már 8 hónapos és gyakorlatilag apa nélkül nő fel. Én pedig nagyon magányos vagyok.

2013. febr. 10. 01:22
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
0%

Azért hogy 9 hónapig ne legyen hozzá kedved...?

Elég furcsa felfogásod van.

Én nem maradnék egy ilyen emberrel, az biztos.

2013. febr. 16. 20:57
 42/45 A kérdező kommentje:

Nem mintha változtatna a helyzetemen, de látom milyen vihart kavart a szex téma. Én úgy gondolom, hogy 10 év együttlét után, ami tele volt érzésekkel és normális szexuális élettel nem ezt érdemlem!!! A terhességem 4. hónapjától nem lehettünk együtt a baba érdekében, de ezt mindketten elfogadtuk és tudomásul vettük, hiszen akartuk a babát! Kezdetben én felajánlottam, hogy kielégítem, de nem akarta és onnantól én nem is erőltettem. Viszont azt tudta, hogyha szeretné, akkor ott vagyok. Mint, ahogy az előző 10 évben már volt rá példa.

Szóval nem tudom elfogadni ezt a magyarázatot.

Azóta sem mondta el a konkrét okokat és szerintem soha nem is fogja tudni úgy megmagyarázni, hogy felfogjam ép ésszel, hogy, amit együtt elértünk és kiküzdöttünk jóban-rosszban azt miért dobja el mikor végre 1 év próbálkozás után sikerült a babát is összehoznunk.

Egyébként tegnap még valami olyasmit mormogott nekem, hogy még nem élte ki magát. De ez is csak kifogás. És tudjátok mit? Sokat sírtam az utóbbi napokban és emésztettem magam, de tegnap ettől a mondatától észhez tértem. Ha 36 évesen még nem élte ki magát, akkor jobb is ha elmegy! Mi a babával pár hétre anyukámhoz utazunk. És ha már nem lesz itt mire visszajövünk, akkor ennyi és én is feladom, nem fogom tartóztatni. Ha pedig rájön, hogy üres a ház és hiányzunk, akkor nincs minden veszve. Egyenlőre úgy össze vagyok zavarodva, hogy azt sem tudom melyiket szeretném...

2013. febr. 18. 22:06
 43/45 anonim ***** válasza:
Tudom, nem vigasztal, de minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Lehet valahol vár rád az igazi, hát hadd menjen ez a bunkó!
2013. febr. 18. 22:09
 44/45 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak az tartja bennem a lelket, hogy van egy gyönyörű kisfiam, akiért érdemes élni. Végül is eddig is "csak ketten" voltunk, talán ő nem érzi meg a változást. Én meg majdcsak összekaparom magam.
2013. febr. 18. 23:33
 45/45 anonim válasza:
0%

Jó, hát ezt nem írtad, hogy felajánlottad neki az egyéb módokon történő kielégítést.

Nos, ha így volt, akkor kihűltek az érzései. Minden ember változik, nem biztos, hogy ugyanabba az irányba, mint a párja.

De lehet, hogy még meggondolja magát, hogyha elutaztok egy időre.

2013. febr. 19. 03:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!