Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek is "menekül" otthonról mióta baba van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem szinte soha nincs itthon. Sokat dolgozik (állandó éjszakás), de szabadidejében is mindig akad valami fontos elintéznivalója. Ha pedig tud elmegy valamelyik haverjához kikapcsolódni, mert "neki jár". Itthon meg persze fáradt és alszik. A gyermekünk már 8 hónapos és gyakorlatilag apa nélkül nő fel. Én pedig nagyon magányos vagyok.

2013. febr. 10. 01:22
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
85%

Ez előfordulhat sajnos, ha a férfi nem akarta a babát. Lehet, hogy azt mondta, hogy ő is akarja, na de mondani bármit lehet. A magatartásából, viselkedéséből lehet leszűrni, tényleg akarja-e.

Szerencsére nálunk nem így van, nem menekül itthonról.

2013. febr. 10. 01:32
 2/45 anonim ***** válasza:
81%

Ülj le és beszélgessel el vele mi a baja. Mást nem nagyon tudsz tenni.

Én párom nem, ilyen. Munka után mindig siet haza, kivéve ha órája van mert közben csinálja a második egyetemét is, de akkor is óra után siet haza. Nagyon ritkán megy el szórakozni, inkább a fiával van ha van ideje.

2013. febr. 10. 03:19
 3/45 anonim ***** válasza:
81%

Szerencsére, nálunk azóta van itthon többet! :)

Állj a sarkadra és beszéld meg vele! Ennek nem lesz jó vége!

Kérdezd meg,hogy miért csinálja!

2013. febr. 10. 06:50
 4/45 anonim ***** válasza:
74%

Az én párom hála nem ilyen.

Tervezett gyerek volt? Ha nem, akkor sajnos azért ilyen. Ülj le vele és beszéld meg, hogy mi a baja. Az oké, hogy neki pihennie kell, de a gyerek ezzel jár, hogy nem mindig azt csinálja az ember, amit szeretne. A másik meg, hogy Te mikor pihensz?

2013. febr. 10. 07:52
 5/45 anonim ***** válasza:
82%
Az én párom is ilyen. Amióta meg van a baba, egyre korábban ment, és egyre később jött haza. Sajnos ő a kocsmában töltötte a délután nagy részét. Pedig nagyon akarta a babát, és nagyon örült is neki. Tűrtem és tűrtem. Mindig próbáltam megbeszélni vele, ígérgetett mindent, de változás nem történt. Majd elmondtam neki, hogy akkor itt az idő eldönteni, hogy a kocsma fontosabb vagy a családja, mert legközelebb ha hazajön, mi már nem leszünk itt. Azóta normális, hazajön időben.
2013. febr. 10. 09:14
 6/45 anonim ***** válasza:
85%

Mintha én írtam volna ki a kérdést annyi különbséggel, hogy nekünk 3 gyerekünk van, legkisebb 2 hónapos, legnagyobb 4 éves.

Ő is menekül. Engem, mert fáradt, kimerült, ingerült vagyok, leszaranyáz, miközben az itthon lévő 3 gyermekemet és a háztartást ellátom, folyamatosan játszom a gyerekekkel, szoptatok, max gyedet kapok, csak épp fáradt merek lenni. Én most azon gondolkodom, hogy hogy tudnék ebből a helyzetből kiszállni - elválni- mind papíron, mind az életben, hogy a gyerekek is minimálisan sérüljenek. Plusz nekünk mostanra nincs egy értelmes mondatunk egymáshoz,se csók, se ölelés, semmi csak a vita, veszekedés. Gyerekekről való kommunikáció és kész.

2013. febr. 10. 09:32
 7/45 frászkarikaborsó ***** válasza:
75%
Az én párom nem ilyen, ő sokat van itthon de a babával csak játszani szeret, minden mást én csinálok. Persze ez is valami, mert amíg játszanak legalább csomó mindent meg tudok csinálni. Ha ilyen lenne a párom én elhagynám, még mindig jobb egyedül gyereket nevelni mint a folyamatos eredménytelen veszekedés (én nem állnám meg veszekedés nélkül).
2013. febr. 10. 11:28
 8/45 anonim ***** válasza:
74%

A mi babánk még csak 1 hónapos,de a párom épp a tied ellentéte.Mindig siet haza a munkából,és már ügyeletet se vállal,hogy minél többet legyen velem és a lányával itthon.

Segít is mindenben.

Szerintem ülj le a férjeddel,és mondd el neki,hogy látod a dolgokat és mit szeretnél!!Ha fontosak vagytok neki,akkor igyekszik helyrehozni a dolgokat!Kívánom,hogy így legyen!!

2013. febr. 10. 13:24
 9/45 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ!

Igen, tervezett baba volt. És kb. 1 évet próbálkoztunk mire összejött. Nagyon örültünk is neki mindketten.

Ha nagy ritkán itthon van, akkor foglalkozik egy kicsit a babával is, de velem nem. Se ölelés, se csók. Mintha már nem lennék fontos neki. Pedig igyekszek ugyanúgy mindent megcsinálni a háztartásban.

Próbáltam már vele beszélni, de 1-2 hét után mindig visszatérünk ugyanoda.

2013. febr. 11. 00:27
 10/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem híztál meg? Mert az is okozhatja.
2013. febr. 11. 01:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!