Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek is "menekül" otthonról mióta baba van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem szinte soha nincs itthon. Sokat dolgozik (állandó éjszakás), de szabadidejében is mindig akad valami fontos elintéznivalója. Ha pedig tud elmegy valamelyik haverjához kikapcsolódni, mert "neki jár". Itthon meg persze fáradt és alszik. A gyermekünk már 8 hónapos és gyakorlatilag apa nélkül nő fel. Én pedig nagyon magányos vagyok.

2013. febr. 10. 01:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
60%

Hű 10-es, neked aztán van egy értékrended.

Milyen házasság az olyan, ahol bármelyik fél azért menekül otthonról, és hanyagolja a másikat, mert az felszedett pár kilót?

Mielőtt kiforgatnátok a szavaimat, nem azt mondom, hogy a szülés után egy nő elhanyagolhatja magát, és elhízhat, de ha ez történik, és ez zavarja a férjet, akkor nagyon nem az a megoldás, hogy akkor kerüljük el, és hanyagoljuk el, amiért volt képe mondjuk a terhesség alatt felszedni 1-2 plusz kilót.

2013. febr. 11. 04:02
 12/45 anonim ***** válasza:
0%

Pedig hidd el, hogy sok ilyen van.

Sokszor ilyenek miatt romlik meg egy kapcsolat. Itt is olvashatsz elég ilyet.

Azt meg honnan veszed, hogy nekem milyen az értékrendem?

Ne minősítgess. Honnan tudod, hogy nem egy 120 kilós nő vagyok, akinek a párja 150 kiló?

Itt azokról van szó, akik elvettek egy csinos átlagos alkatú vagy vékony nőt, majd a nő meghízik. A férfiak nagy többségének ez bizony nagyon nem bejövős.

2013. febr. 11. 04:13
 13/45 anonim ***** válasza:
Ja, és pár felszedett kiló meg elhízás közt van különbség.
2013. febr. 11. 04:14
 14/45 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy a Kérdező egy nádszál, szóval... :)
2013. febr. 11. 04:15
 15/45 anonim ***** válasza:
61%

Csak kiforgattad...

Tudom, hogy nem bejövős, és meg is értem. Arról beszéltem, hogy erre nem az a megoldás, hogy menekülünk otthonról.

A kérdező írta, hogy beszéltek erről a problémáról, ha a férjnek ez lett volna a gondja, akkor normális hangnemben elmondhatta volna, akkor a kérdező tudná, hogy ez a baj, és megpróbálhatna lefogyni.

2013. febr. 11. 04:46
 16/45 anonim ***** válasza:
Az meg egyenesen abszurd, hogy az apuka azért nem foglalkozik a babával, mert az anyuka elhízott...
2013. febr. 11. 04:47
 17/45 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Te vagy az, aki megvádolt, hogy miféle értékrendem van. Te vagy az, aki kiforgatod a másik szavait, belelátsz olyanokat is egy hsz-be, ami nincs is ott.

De én nem vitatkozom tovább veled, maradj magadnak, ne menj emberek közé, ha ennyire nem vagy képes értelmezni a másik által elmondottakat, csak kötekedni tudsz.

2013. febr. 11. 07:02
 18/45 anonim ***** válasza:

Mellesleg a gyerekkel azért még így is többet foglalkozik a Kérdező férje, mint vele, azt írja.

De ha egy férfi nincs jóban a feleségével, akármi is legyen az oka, akkor nincs otthon szívesen, még akkor sem, ha már családos, van gyereke. Ennélfogva nyilván keveset is lesz együtt a gyerekével is.

A Kérdező és férje kapcsolatát kéne rendezni, ha ez kipipálva, akkor olyan nincs, hogy az apuka ne akarjon otthon lenni, ne foglalkozzon szívesen a gyerekkel.

2013. febr. 11. 07:05
 19/45 anonim ***** válasza:
Az olyan kapcsolat mehet tönkre az elhízástól, ami amúgy sem működött volna. Az emberek túl hamar összejönnek, túl hamar házasodnak, és túl hamar vállalnak gyermeket. Ha tényleg szeretik egymást, ez nem jelenthet gondot. Már nagyon kevés a szerelmes házaspár. Akik együtt vannak, azok is a gyerek miatt.
2013. febr. 11. 07:35
 20/45 A kérdező kommentje:

Huuu! Szerintem elég vékony vagyok. A szülés után szinte leolvadtak rólam a kilók, kb 3-4 hónap alatt. Persze ez nem csoda, mert "mindenre" egyedül voltam. A szomszédok szerint most vékonyabb vagyok, mint régen. Mérleg szerint még van rajtam + 3 kiló, de szerintem, ha már nem szoptatok az is lemegy. Szóval még mindig nem vagyok okosabb.

A szülésre nem jött be velem, mert azt mondta nem akar megundorodni tőlem. Lehet, hogy mégis undorodik?

2013. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!