Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, a ti párotok/férjetek...

Anyukák, a ti párotok/férjetek is "menekül" otthonról mióta baba van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem szinte soha nincs itthon. Sokat dolgozik (állandó éjszakás), de szabadidejében is mindig akad valami fontos elintéznivalója. Ha pedig tud elmegy valamelyik haverjához kikapcsolódni, mert "neki jár". Itthon meg persze fáradt és alszik. A gyermekünk már 8 hónapos és gyakorlatilag apa nélkül nő fel. Én pedig nagyon magányos vagyok.

2013. febr. 10. 01:22
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Ja, és 10 éve vagyunk együtt. Egyszerüen elhidegült ez a kapcsolat? Azt hittem a gyerek jó irányba változtatja a házasságokat. Veszélyeztetett terhes voltam és szüneteltetni kellett a szexuális együttléteket, azóta sem akar úgy velem lenni. Pedig én próbálkoztam, bár nem igazán kívánom őt, de nem akartam, hogy e miatt tönkremenjen a házasságunk. Azt hittem, hogy alig várja, hogy együtt lehessünk szülés után, de nem. Ő sosem kezdeményez és ha én kezdeményezek elutasít.

Úgy érzem nem változtam. Kiegyensúlyozott voltam terhesen is, leszámítva, hogy gyakrabban érzékenyültem el. Azóta is kiegyensúlyozott vagyok. Nem vagyok depis vagy hisztis. Teszem a dolgom szó nélkül. A baba is nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós, barátkozós.

Lehet van valakije?

Olyan jó, hogy kiírhattam magamból és meghallgattatok! Kicsit könnyebb a lelkem!

2013. febr. 11. 12:06
 22/45 anonim ***** válasza:
Pff, már eleve ez is, hogy "nem akar megundorodni tőled". Miért is? Mert életet adsz a gyermekének? Szerintem beszélj vele mielőbb és sajnos az sincs kizárva, hogy van valakije. Elég gyanús.
2013. febr. 12. 22:12
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
De azért kielégítetted valahogy, ha nem is volt szex, vagy nem? Ha nem, ne csodálkozz.
2013. febr. 12. 22:29
 24/45 anonim ***** válasza:
76%

Hű, 23-as, na az is egy szép házasság lehet, ahol apuka lelép, mert anyuka nem hajlandó őt egyoldalúan kiszolgálni, mint egy rabszolga-prosti...

Eszem megáll...

2013. febr. 12. 23:03
 25/45 anonim ***** válasza:
64%
Ja, meg egyébként is írta, hogy próbálkozott szegény....elég idióta gondolkodású férjed van kedves kérdező, bocs.
2013. febr. 13. 09:01
 26/45 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,de reménytelen a helyzet. Túl vagyunk egy "nagy" beszélgetésen. Kb. 5 perc után lepattintott. Azóta már nem is beszél velem. De mindegy is, mert a reakciója arra utal, hogy teljesen elhidegült tőlem és nem is akar rajta változtatni. Állítása szerint nincs senkije, de ezt már nem hiszem. A lényeg, hogy a végeredmény az, hogy elválunk. Tényleg köszönöm nektek, hogy meghallgattatok.
2013. febr. 13. 22:04
 27/45 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult. Bár gondolom nem így érzed, de ez a legjobb döntés nektek, és a babának is. Még az is lehet, hogy majd észbe kap, ha látja, hogy mit veszített.
2013. febr. 14. 08:13
 28/45 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, fel a fejjel!
2013. febr. 14. 08:54
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

24-es, ha nem teljesülnek testi-lelki vágyaink, akkor lelép az apuka. De az anyuka is. Ez nemtől független dolog.

"Szép házasság lehet..." Igen, ez a szép házasság, ahol nem rabszolgaként élnek a felek, akik eltűrik azt is, ha a jogos igényeik nincsenek kielégítve. Aki mégis benne marad egy ilyen kapcsolatban, na erre(!) írhatod, hogy az "szép" házasság lehet...

Miért is tűrné el bárki, hogy nincs kielégítve? Amíg a párjának van keze, szája, és közérzete rendben, ideje is van rá, addig ez jogos elvárás.

Az hogy ezt te már rabszolga-prostitúciónak találod, az a te dolgod, de egyáltalán nem ez a normális felfogás.

2013. febr. 15. 02:27
 30/45 anonim ***** válasza:
Hát már ne haragudj, de milyen ember az olyan, aki azért lelép, mert kilenc hónapig szünetel a szex és otthagyja a saját újszülött gyermekét???? Inkább a te felfogásod érdekes....Ez egyáltalán nem mentség, ez csak egy átmeneti időszak volt. Nekem ne mondja senki, hogy a férfi nem bír ki kilenc hónapot szex nélkül, ott lett volna addig a jobb keze. Te komolyan gondolod, hogy ez elég indok arra, hogy elhagyta a családját??? Ráadásul az asszonyka írja, hogy utána már próbálkozott. Lehet, hogy a terhesség alatt semmilyen formában nem elégítette ki, de gondolom szegénynek legkisebb problémája is nagyobb volt annál, hogy a férjét ajnározza veszélyeztetett terhesen. Igenis egy emberben legyen annyi tudatosság, hogy ezt felméri és megérti az asszony helyzetét. Elvégre az ő gyerekét hordja ki, nem állatok vagyunk. Eszem megáll az ilyen emberektől. Egyébként szerintem ebben az esetben sokkal többről van szó, mint a szexről, más is lehet a dologban amiért elhidegültek egymástól (legalább is merem remélni).
2013. febr. 15. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!