Anyukák, a ti párotok/férjetek is "menekül" otthonról mióta baba van? Mit tegyek?
Ja, és 10 éve vagyunk együtt. Egyszerüen elhidegült ez a kapcsolat? Azt hittem a gyerek jó irányba változtatja a házasságokat. Veszélyeztetett terhes voltam és szüneteltetni kellett a szexuális együttléteket, azóta sem akar úgy velem lenni. Pedig én próbálkoztam, bár nem igazán kívánom őt, de nem akartam, hogy e miatt tönkremenjen a házasságunk. Azt hittem, hogy alig várja, hogy együtt lehessünk szülés után, de nem. Ő sosem kezdeményez és ha én kezdeményezek elutasít.
Úgy érzem nem változtam. Kiegyensúlyozott voltam terhesen is, leszámítva, hogy gyakrabban érzékenyültem el. Azóta is kiegyensúlyozott vagyok. Nem vagyok depis vagy hisztis. Teszem a dolgom szó nélkül. A baba is nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós, barátkozós.
Lehet van valakije?
Olyan jó, hogy kiírhattam magamból és meghallgattatok! Kicsit könnyebb a lelkem!
Hű, 23-as, na az is egy szép házasság lehet, ahol apuka lelép, mert anyuka nem hajlandó őt egyoldalúan kiszolgálni, mint egy rabszolga-prosti...
Eszem megáll...
24-es, ha nem teljesülnek testi-lelki vágyaink, akkor lelép az apuka. De az anyuka is. Ez nemtől független dolog.
"Szép házasság lehet..." Igen, ez a szép házasság, ahol nem rabszolgaként élnek a felek, akik eltűrik azt is, ha a jogos igényeik nincsenek kielégítve. Aki mégis benne marad egy ilyen kapcsolatban, na erre(!) írhatod, hogy az "szép" házasság lehet...
Miért is tűrné el bárki, hogy nincs kielégítve? Amíg a párjának van keze, szája, és közérzete rendben, ideje is van rá, addig ez jogos elvárás.
Az hogy ezt te már rabszolga-prostitúciónak találod, az a te dolgod, de egyáltalán nem ez a normális felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!