Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnál még egy gyereket a...

Vállalnál még egy gyereket a férjed kedvéért? Nem arról van szó hogy 100%ban ellene vagyok, de nem is érzek rá semmiféle késztetést.

Figyelt kérdés
2 gyerekünk van, a kisebb most 2.5 a nagyobb 5. Végre eljött az az idő hogy 1. dolgozok 2. nagyjából ügyesen eljátszanak együtt 3. a nagyobb kifejezetten eljátszik egyedül is 4. el lehet velük menni ide oda 5. nem kell pelenkázni és etetni senkit. Ha leülünk az asztalhoz reggeli ebéd vacsora bármi én is végre leülhetek enni. Tudom ez kis dolognak tűnik de nem az:) A férjem viszont mindenáron szeretne 3.at mielőbb. Szeretem őt nagyon (nyilván hiszen a férjem) és szeretném hogy boldog legyen és a babákat is szeretem, dehát nem lesznek mindig kicsik fel is kell nevelni őket. Nem tudom mit csináljak. A férjem szerint már most kezdjünk próbálkozni úgyse sikerül rögtön. De nekem semmi kedvem megint terhesnek lenni, utálok szülni, szoptatni is. Egy baba roppant cuki persze de az én testem változik, iszonyú munka újra formába hozni magam (hízásra hajlamos vagyok) a mellem így is egy katasztrófa stb.
2013. febr. 5. 15:19
1 2
 11/15 porcukormókus ***** válasza:
64%
Amiket felsoroltal, mind "rovidtavu" nehezseg, kb. plusz 2-3ev. Ha "csak" ez tartana engem vissza, akkor bevallalnam a 3. babat. De en egyebkent sem szeretnek 3gyereket, szoval en tuti nem vallalnam. Kb. ugyanugy allok a babazashoz, mint Te egyebkent; nagyon szep dolog, sot csodalatos, de azert nem egy faklyas menet, na..
2013. febr. 5. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

NEM. Nekünk a másodikat akarta nagyon, még nyaralni is elvitt hogy beadjam a derekam. Azt mondtam hogy vagy ebben a hónapban összejön vagy nem próbálkozunk többet. Bejött elsőre.

A terhességem maga volt a pokol az utolsó 3 hónap kórházban voltam. Egészséges nagy fiam született Hála a Jóistennek.

A helyzet az hogy csak nekem van vele velük a bajom. A nagy minden sz@rt hazahoz az oviból én meg megfeszülök minden segítség nélkül. A férjem mindig úton van a munkája miatt, nagyik nullák, úgyhogy soha többet. Alig várom hogy megnőjenek, édesek aranyosak, de elegem van. Soha nem szülnék csak azért mert a férjem akarja.

2013. febr. 5. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
férjem és a 2 nagyfiam szeretett volna kis hugit,én bele mentem azzal feltételel hogy lány lesz . lány lett ,de több nem kell ,amugy 34 évesen szültem a lányom .
2013. febr. 5. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 1 fiunk van, de nincs az az ember, akinek a kedvéért még egyet bevállalnék! Én sejtettem, hogy ez nem nekem való, és be is igazolódott... Nagyon szeretem a fiamat, de nagyon sokszor nincs elég türelmem hozzá. Tudom, hogy más is van segítség nélkül, akár több gyerekkel is. A nagyszülők távol, a párom egész nap dolgozik. 1 éves, és már eléggé várom, hogy visszamehessek dolgozni.
2013. febr. 5. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekunk is ketto van, ket fiu. Nagy 3 es fel eves a kicsi 4 honapos. Ferjem is szeretne legalabb meg egyet de inkabb kettot, en mg hallani se akarok rola.
2013. febr. 7. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!