Be vállalnál így spermium donor babát?
Figyelt kérdés
Igazából nem nagyon szeretném csak azért, hogy legyen gyerekem de közben meg úgy érzem nem szeretném nagyon mert félig semmi közöm hozzá:(2013. jan. 31. 21:25
1/5 anonim válasza:
Nem!
Viszont valódi apukával is csak félig lesz közöd hozzá...
2/5 A kérdező kommentje:
Persze ez tény de tudom kié így meg:((Olyantól lenne akit nem ismerek nem szeretek:(
Nehéz ez
2013. jan. 31. 21:41
3/5 anonim válasza:
Nagyon jó barátnőmék voltak ebben a helyzetben.
Ők vállalták. Azóta 1 éves múlt a pici.
Persze sok mindennel kell megküzdeni, de ha IGAZÁN szeretnétek, mindketten(ez nagyon fontos)akkor érdemes belevágni.
Kérdezz bátran, végig kísértem az egész időszakot az életükben, szívesen válaszolok priviben is.
4/5 anonim válasza:
Ha pocakodban van a baba, és később a kezedben, nem fogsz azon gondolkodni, hogy "honnan van".
Ha csak emiatt kételkedsz, én bevállalnám a helyedben, de előbb mindenképpen helyre kell tenned magadban a dolgot, és csak utána belefogni!
Ez még mindig jobb megoldás, mint örökbefogadni.
5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is igaz.Csak ha a párom is jobban akarná biztos más lenne
2013. febr. 1. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!