Csak saját házba vállalnál gyereket?
Ha csak saját házba vállalnék, akkor én 40 a párom 50 lenne amikor az elsőt szülném, így nem! :)
Albiba jön az első!
NEM
Ami hiteles, az sem a tied !!!
Mi saját lakásba vállaltuk már a gyerekeket, de én elég későn találtam rá a férjemre, a korábbi kapcsolatomban pedig egyáltalán nem szerettem volna gyereket.
Azzal kapcsolatosan, hogy a hiteles lakás nem a tied, azért nem mindegy ám, hogy a lakás értékéhez képest mennyi hitel van rajta. Pl. az én lakásomon is volt (már lejárt) hitel, ami a lakás értékének a 10-15%-a volt és simán tudtuk fizetni mindig a havi részletet. Nem devizahitelt vettünk fel.
Akár saját lakásba, akár albérletbe csak úgy vállalnék, ha van megtakarításom és van munkahelyem nekem és a férjemnek/páromnak is. A megtakarítást azért tartom fontosnak, mert a munkahely sosem 100%-osan biztos, még egy saját vállalkozás sem, ill. ha gyesen van az anyuka, akkor nagyon kevés pénz jön be, nem biztos, hogy 1 fizetés elég a megélhetésre. Ha van félretett pénz, mindig van hová nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!