Vállalnál második gyereket, ha tudnád, hogy arra esetleg rámegy a házasságod?
Apát soha nem szúrnám hátba, ha rámenne a kapcsolat a második gyerek utáni vágyra, még mindig esélyesebb hogy találok másik férfit, aki viszont szeretne még egy gyereket,így a gyerekek családban nőnének fel.
De az is lehet h idővel apa meggondolja magát. Szóval tudatosan 2 gyereket egyedül magam miatt nem. Megértem egyébként a dilemmát és sajnálom h így alakult, én apa miatt a 3. gyerekről mondtam le, bár tudom h 2 gyerek, az nem 3.
Szerintem van harmadik megoldás is: normális érvekkel meggyőzni a férjet a második babáról.
Ha nem megy, akkor időt hagyni neki és pár év múlva esetleg újra szóba hozni.
Szerintem ez közös döntés, nem hághatja át egyik fél sem a megegyezést.
Nálunk is volt hasonló helyzet, de nálunk a férjem észérvekkel meggyőzhető volt, csak sajnos nem jött össze a második baba.
Ha terhe lennél elvetetné, elhagyna?
Ha szeret nem!
Én bevállalnám!!!
soah ha a ferjem nem akar akkor nem vallaunk hiszen egy gyerek kozos dontes.A paromat becsapta az exje a gyerek dologgal hazudott a fof gatlot nem szedte gyerek.A kapcsolat szepen tonkrement mert az anya nem birta a 2 gyereket es a kapcsolatot elhanyagolta.Ig yaz eroszakos 2 gyerek kicsikarasa a kapcsoltatot szepen kinyirta.
Tobb ilyen csaladot ismerek ahol csak a no akart gyereket mindenhol rosszu lvegzodott a dolog
Soha!
Egyrészt soha nem tennék ilyent a férjemmel, másrészt erősebb az iránta érzett szeretetem, mint a vágyam egy újabb gyerek után. Én egyébként egy harmadikat szeretnék, ő nem egyenlőre. Vagyis azt mondja, hogy egyáltalán nem, de adok magunknak időt, én még csak 29 vagyok, ő 33 van még időnk bőven. De ha nem lesz akkor is belenyugszom és eszembe sem jutna olyan, amit leírtál.
Nekem az a véleményem, hogy ahol ilyen felmerül, ott nem egészen van rendben valami a kapcsolattal.
19:50, ne haragudj a negatívért, de ez nem az én történetem, hanem a barátnőmé, és baromira gerinctelen és gusztustalan dolognak tartom a hozzáállását. Kérlek, legközelebb kérdezz, mielőtt ítélkezel.
Nagyon örülök neki, hogy a többség véleménye megegyezik az enyémmel, bevallom, nagyon mérges vagyok rá és azt hiszem, alapjaiban rengette meg a kapcsolatunkat ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!