Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a nőről, aki vallási tetoválást csináltatott a 3 éves kisfiára?! Hát nem őrült az ilyen?!

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak utólag olvastam vissza, nem utánozni akartam a 6-ost :)
2013. febr. 2. 03:21
 12/12 anonim válasza:

A civilizált világban felháborít titeket, de az őslakos törzseknél ez mindennapos szertartás kisgyerekeknél, az miért nem? Ott egyenesen várják a gyerekek a rituális "törzstaggá avatást" vagy idősebb korban "a felnőtté/ férfivé avatást" Csak ott nem steril körülmények között, hanem egy szent fa alatt végzik, az édesanyja fogja, a bölcs öregek körbeülik, dobolnak közben. Ez senkit nem háborít fel...

Kultúra függő az egész, persze engem is felháborít bizonyos szinten mert nem beleilleszthető az én világomba, de nem kezdek el szitkozódni anélkül, hogy megpróbálnék a mögöttes tartalmakba látni..ajánlanám a gondolkodást pár fórumozónak is, vagy ha konkrétan érdekli a téma, akkor a NatGeo Tabu c dokumentumfilmjének a Tetoválások epizódját.

2013. febr. 10. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!