Ez számomra felér egy komolyabb gyermek bántalmazással.
2013. febr. 1. 12:22
2/12 anonim válasza:
Elmebeteg.
2013. febr. 1. 12:23
3/12 anonim válasza:
Felmerül bennem a kérdés, hogy a tetoválóművész ezt hogy csinálhatta meg? Egy jobb szakember ugyanis páros lábbal rúgta volna kifele a nőt.
2013. febr. 1. 12:23
4/12 porcukormókus válasza:
Szegeny kisgyerek.. Melyik orszagban tortent?
Tegnap belefutottam itt ebbe a videoba, de nem mertem meg megnezni se..
2013. febr. 1. 12:51
5/12 anonim válasza:
Felháborítónak tartom. Az anya és a tetováló szakember viselkedése is megkérdőjelezhető, és annak a felelőssége is, aki a kamerát tartotta! Mindhárom ember ellen feljelentést tennék, ha tudnám, kik azok!
2013. febr. 1. 13:28
6/12 anonim válasza:
Ez nekem ugyanúgy gyermekbántalmazás, mint a a kislánybabáknál a fülbevaló. Csak mivel ez utóbbi a mi kultúránkban elfogadott, senki sem háborodik fel rajta.
2013. febr. 1. 13:29
7/12 porcukormókus válasza:
Hat van benne valami, ezert is kerdeztem hogy melyik orszagban csinaltak.Bar a fulbelovessel jaro fajdalom koszonoviszonyban sincs azzal, amit a tetovalotu okoz. Raadasul ha nagyobb koraban nem tetszik neki a fulbevalo, akkor egyszeruen ki veszi es kesz.. De mit csinal egy tetkoval..
2013. febr. 1. 14:00
8/12 anonim válasza:
Hol található ez a videó?
2013. febr. 1. 14:00
9/12 anonim válasza:
Mexikoi a video eredete. Abban a tersegben a banda haboruk miatt fontos a gyermeken a tetovalas. Ha esetleg a gyermek eltünik, akkor tudjak, hogy melyik bandanak kell keresnie! Nem vallasi eredetü tetovalas van a kisfiun, hanem hova tartozasi. Abban a tersegben ez teljesen normalis es elfogadott, nem a videoban lathato az egyetlen kisfiu, akinek tetovalasa van. Törvenyileg nincs szabalyozva also korhatar mexikoba a tetovalasra.
Mindezek ellenere nagyon is elitelem a dolgot! Es meg tetovalokent sem hagynam, hogy a gyerekem 18-20 eves kora alatt akar önszantabol is magara tetovaltasson valamit!
De amihez nem ertünk, ne köpködjük.
2013. febr. 1. 17:23
10/12 anonim válasza:
Már volt egy kérdés ebben a témában.
Kegyetlenségnek és baromságnak tartom. Pont annyira, mint a füllyukasztást babakorban. Csak ez utóbbi senkit nem botránkoztat meg, mert gyakori dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!