Hogy lehet ilyen őrült ötletük az ovónéniknek, hogy bentre nem csak lányoktól, hanem fiúktól is szoknyát kérnek?
Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentem rajta!2012. febr. 17. 15:10
1/31 anonim válasza:
Ez vagy félreértés, vagy poén!
2/31 anonim válasza:
Én még nem is hallottam ilyet. Melyik óvoda?
3/31 A kérdező kommentje:
Tavaly is volt ilyen, de csak télre és bentre akarják. Az ovi a Hűvösvölgyben van.
2012. febr. 17. 15:14
4/31 A kérdező kommentje:
Én azon akadtam ki, hogy lányos a szoknya és fiúkra is azt akarnak.
2012. febr. 17. 15:15
5/31 anonim válasza:
Ha ez igaz, én ilyen oviba nem íratnám az holtbiztos. :/
6/31 anonim válasza:
2. vagyok!
Én sem adnék, mondjuk nekem lányom van, de a szoknya a lányokra való, akkor már miért nem rövidnadrágot kérnek a fiúknak bentre. :-S
7/31 anonim válasza:
Hát én megmondanám az ovónéniknek, hogy adjanak a saját fiaikra szoknyát. Gyerekkorba lányt akarnak nevelni fiúkból, aztán csodálkozik az ember hogy a mai tinédzser fiúk nagy része úgy néz ki mint egy lány, sminkeli magát meg dekoltázsos polót vesz fel, elhitetik már ovódáskorban a fiúkkal, hogy ez a normális. Ha nem egy farsangi mulatozásról, vagy férfi skót szoknyáról van szó, tuti hogy nem adnának az én fiamra szoknyát, jézusom...
8/31 anonim válasza:
Nekem van egy 4 éves kisfiam és csak ünnepségre szoktak kérni szoknyát, amúgy rövidnadrágban és harisnyában játszanak bent.
10/31 anonim válasza:
26 éves fejjel nem tartom magam régimódinak, még csak prűdnek sem, de a szoknya az kislánynak való!
Fiúra nem adnék szoknyát sem hétköznapra, sem ünnepségre!
Még ilyet...
Mivel indokolják ezt a kérést a kedves óvónénik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!