Hogy lehet ilyen őrült ötletük az ovónéniknek, hogy bentre nem csak lányoktól, hanem fiúktól is szoknyát kérnek?
Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentem rajta!2012. febr. 17. 15:10
21/31 anonim válasza:
az ovónő vagyok
Mégis miért kellett lepontozni? Azért mert elmodtam a véleményem? (fail)
22/31 anonim válasza:
Én megengedném a fiamnak hogy szoknyát hordjon, ettől nem lesz identitás problémája. 33/N
23/31 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le. Ilyenért lehet panaszt tenni valahol?
2012. febr. 17. 16:26
24/31 A kérdező kommentje:
Az elöző kérdésem a kérdésre vonatkozik. Remélem értitek.
2012. febr. 17. 16:28
25/31 anonim válasza:
Hát,nekem 2 fiam van(a kisebbik kis csoportos ovis),de valahogy nem akadtam ki a kérdésen/kérésen.Különben simán hagynám,hogy felvegye.Tudom,hogy MAGYARORSZÁGON élünk,de a skótoknál teljesen normális dolog a pasikon a szoknya...
26/31 TKI Ibolya válasza:
Én nem szeretnék olyan anyák napi ünnepségre menni ahol a fiam szoknyában van!
Más az ha otthon felpróbálja viccből a testvér szoknyáját és más az ha az oviban kell felvennie!Férfit nevelünk a fiúkból nem pedig szoknyás lányokat! Én most kiakadtam!
Ekkora marhaságot és ne gyertek itt a Skótokkal mert mi nem vagyunk skótok!
27/31 TKI Ibolya válasza:
De lesz identitás problémája a gyereknek! És a kedves óvónénik következő kérése mi lesz,hogy csak ülve pisilhetnek a fiúk és akinek a szemébe lóg a haja gumizza fel?
Kérdező a vezető óvónéninél tehetsz panaszt.
29/31 TKI Ibolya válasza:
Ez beteges! És csodálkozunk hogy nincsenek már férfias férfiak és mi nők viszont egyre férfiasabbak vagyunk.Felcserélődnek a szerepek és tönkre mennek a családok.
30/31 anonim válasza:
Jaj,Ibolyka drága,ne vedd már ilyen komolyan a dolgokat!Kicsit feszültnek tűnsz!Relax!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!